Feed on
Posts
Comments

Istorija, karyba
RU K.Marksas apie Rusiją – permanentinę agresorę
RU Žmogus, kuris išgelbėjo 20000 krikščionių
RU Sovietų specnazas prieš modžachedus
RU Kaip sovietai gaudė karinius nusikaltėlius
RU Suomis – baltoji mirtis
RU Apmautas karalius
RU Kaip Žečpospolita netapo imperija
RU Prapuolęs tamplierių laivynas

Įdomu
EN Diena fotkėse: 2016-04-27
EN Post-Apokalipsė I, Post-Apokalipsė II
RU Medžio apdirbėjo nuorodynas
EN Feng Zhu Design – dizaino mokykla
EN Nemokamas Interneto archyvas – knygos, muzika etc.
EN Šisbeitas Android’ininkams
EN Skulptūros ant pieštukų
RU Pakelkite man reitingą

Glupstvos
RU Štai kaip atrodo š*das galvose
RU Seksualiausios multikų herojės


Visa Rosijanija vienu sakiniu

LEGO
EN Kinų kvartalas

10 Responses to “Laikažudynas 2016-04-27”

  1. Taškas parašė:

    Nu, viršūūūnė! Toji formuluotė dėl nusikaltimų pasitelkiant internetą – PUIKI. Bloga todėl, kad RF ?

    • grumlinas parašė:

      Bolga būtų visur. Todėl, kad tai idiotybė kubu.

      • Taškas parašė:

        Nesutinku. Pvz. – pedofilas nusiviliojęs vaiką su saldainiu ir nusiviliojęs per internetą. Antram – bausmė kubu.
        Tas pats – teroristui, paprastam banditėliui, net sukčiui.

        • grumlinas parašė:

          Tik nereikia lia-lia. Jei kalba apie vaikus – tėvai turi rimtai pasirūpinti vaikų saugumu internetuose. Terorizmas-banditizmas – nu o jei viskas organizuojama SMSais ar balandžių paštu? O jei tavo uvažojamas R.Paulauskas sumąstys surengti koloradinę revoliuciją per internetus – tai jį irgi pyzdinti dvigubai?
          Šiaip tai klasikinis rosijaniškas briedas, tačiau išanalizuota tiek „Arabų pavasario“, tiek Bolotnaja aikštės patirtis (Twitter-revoliucija), puikiai suvokiant, kad valdžia nebepajėgi sukontroliuoti žmonių bendravimo. Nebent tai būtų Š.Korėja su savo atksiru internetu ar Kinija su kontroliuojamu inernetu.

          • Taškas parašė:

            nu, jau visai lia lia. Pameni anekdotą apie politinį auklėjimą darželyje? Kaka lialia, caca lialia – tolie užrašai po Mao ir Lenino portretais.
            Net neabejoju, kad kažkoks panašus įstatymas ar jo traktavimas jau yra Vakaruose. SMS – tai siauras ratas, ko nepasakysi apie internetą .
            O baisiausia, kai hakeriai įlenda į svarbius objektus. Juokinga, kai tuom ir pasibaigia, bet vieną kartą iš tikro gi gali būti ir kokio reaktoriaus nuvaldymas a la černobyl.

            Čia kitame yra ESMĖ – kas laikoma nusikaltimu.

            • grumlinas parašė:

              Hakeriai įlenda į svarbius objektus, jei ten nesilaikoma saugumo reikalavimų. tskant – nemoki pi*t – nereikia lįst, aeba nemoki susitvarkyti interneto ryšio – niefik prie jo jungtis.
              Panašaus įstatymo Vakaruose nėra, nes kitaip reiktų uždrausti ir metalines liniuotes, kuriomis automobilius atidaro.
              Rosijanijoje debilizmas jau eina užribin – vien ko verta tai, kad nepavykus paleisti raketos iš naujojo kosmodromo, į ten skubiai išvyko Rosijanijos patriarchas. Patriarchas, Karlai! Ne inžinieriai, o patriarchas… nx tą nedovalstybę, kuo skubiau iš jos atimti branduolinį ginklą, nes ji darosi pavojinga bezždžionė su atomine granata.

              • Taškas parašė:

                kažkaip nesusikalbam. Hakeriai bent 5 sėdi JAV gavę min. po 5 metus. Ir tas yra gerai. Mažai davė. Reiktų – iki gyvos galvos spec. gulage.

                Rusijoj tikrai nėr gerai. Žiūrėjau begripuodamas VISĄ Putino konferenciją. Pasakė kelis rimtus dalykus, ko „nepamatė“ mūsų žiniaskl., pardon – propogadaskalaida: Ru rezervų dar 4 metams, jei valgys juos taip kaip 2015 metais. Jų užteks 4 mėnesiams, jei nieko nedarys, tik valgys. Bet 🙂 išlindo dar vieni 4 mėnesiai – tiek maždaug užlaiko algas ne tik Kamčiatkoj, o ir kitur. Todėl pradėjo Putinas važinėti po plačią šalį, užliuliuos dar kuriam laikui. Paskui gal Medvedjevą paaukos. Tam kosmodrome pradėjo, nes prieš kelis metus siaubingus pinigus išvogė jame. Raketa vis tik pakilo sėkmingai, va, jei būtų nukritus… o dabar rosjanų akyse vėl pliusas. Kaip ir jo pasakymas, jog Obamą VIS TIK malačius, kad prisipažino padaręs klaidą Libijoj.

                • grumlinas parašė:

                  Nepainiok hakerių su šūdakeriais. Šitie hakeriai, kurie sėdi, gavo ne už tai, kad internetais naudojosi savo nusikaltimams, o už nusikaltimus (duomenų vogimas, saitų darbo sutrukdymas etc.). O rosijanai nori bausti ir už nusikaltimus, ir už internetus. Maždaug kaip įsilaužei į seifą, naudodamas drelę – tai dar ir už drelės panaudojimą gausi.
                  O Putlerio likimas nulemtas, prosto laiko klausimas. Pats norėtum, kad jį nuverstų karine jėga, bet Vakarai tikrai nenori jokio karo. O tylus smaugimas užtrunka. Bet pamažu veikia.
                  Kaslink komsodromo – pats puikiai žinai, kas yra avralinis darbas ketvirčio pabaigoje, prieš atvykstant valdžiai 😉

                  • Taškas parašė:

                    Smaugia, bet labai lėtai. Leidžia pliusų Putinui prisirinkti. Besmaukdami Ukrainą išjudino, judino, judino ir – kaip visada – paliko „savieigai“. O Černobilis juk Ukrainoj. Ir dar ar ne septynios AE. Jas – rusiškas – amerikonišku kuru užkrauna.

                    • grumlinas parašė:

                      Rusiškas kuras jau pasireiškė 1985m. IMHO AE darbuotojai geriau žino, ką daro, nei rosijanų propagandonai, ašarojantys kad tuoj bus pieseic nuo amerikoniško kuro. Bo Rosatomo pajamos mažėja, btw