Feed on
Posts
Comments

Istorija, karyba
RU SS štandartenfiureris, dviejų Stalino premijų laureatas
RU Kas vadovauja Rosijanijos ekspediciniam korpusui Donbase
RU Kaip praeina sėkmė
RU Katarai
RU Parsai
RU Skraiduoklis
RU Pirmosios Tibeto fotkės’1900

Įdomu
RU Ruzkemir senuoisiuose paveiksluose
RU Šiek tiek gražių griuvėsių
RU Necke
RU Faberže spindesys ir skurdas

Glupstvos
RU Realios Disnėjaus herojės
RU Bjaurastis pagal Zodiaką


8 Responses to “Laikažudynas 2016-03-26”

  1. Egidijus parašė:

    SS atominė gerai.

    Nu bet undinė… 😀

  2. Gunas parašė:

    Dėl štandartenfiurerio, kiek įtarimų ir nepasitikėjimą pateikta informacija kelia nuotrauka, kurioje karininkas vermachto uniforma.

  3. Gunas parašė:

    Ir išvis, visa istorija atrodo laužta iš piršto. Pagal apdovanojimus tas karininkas turėjo aktyviai kariauti visą karą, ant rankovės- Demjansko skydas, ant GK antro laipsnio juostelės – svastikos priesagas, atsiradęs 1944, o biografijoje nieko neminima apie dalyvavimą karo veiksmuose. Ir ta istorija su rojaliais ir 200 SS savanorių mokslininkų- greičiausiai feikas.

    • grumlinas parašė:

      Jei feikas – tai gerai organizuotas, nes Wikipedijoe aibe kalbų pateikta. Šiaip tai jo paskirtis būtų paprasta – eilinį kartą parodyti, kad Sovietai viską po karo nusifirfino iš fokiečių.
      Šiaip ta lieva fotkė su Vermachto karininku tik žydiškame straipsnyje, Wikipedijoje niekur jos nėra, visur jis civiliokas https://de.wikipedia.org/wiki/Manfred_von_Ardenne

      • Gunas parašė:

        Tikiu, kad jį rusai išsivežė, bet vikipedijoje nėra kvapą gniažiančios informacijos apie Ss pulką ir savanorišką entuziastingą išvykimą… Klasikinis feikas, kai imamas istorinis faktas ir apauginamas nebūtais dalykais.