Feed on
Posts
Comments

365 žodžiai – 186

Vakar su brangiausiąja po darbo užvažiavome į taip reklamuojamą (btw, reklamos tokios provincialiai pusglušiškos, kad net ausys linksta) Depo. Na ką gi, pasitvirtina reklamos teiginiai, kad tai parduotuvė-sandėlis. Toks a la Promo ir Senukų mixas – ta prasme, prekiavimo sistema kaip Promo, o prekės kaip Senukų. Internetinis puslapis katastrofa – adresai ir kelios fotkės, internetinė prekyba nerealizuota – taigi, blemba, jau ne mažiau kaip metai Lietuvoje, in Wilno ir Memel, galėjo sudėlioti kažką, bet nesugebėjo. Anyway, prekių pasirinkimas įspūdingas, tikrai yra į ką pažiopsoti ir netgi kažką nusipirkti. Patiko, kad yra maisto skyrius, kuriame radau nematytų latviškų produktų, reiks pamažu ištestuoti. Aišku, kad Senukams teks gerokai pasitempti, kadangi lygis tikrai ne žemesnis – jei Statybų panoramą kažkada pavyko sunaikinti, Ermitažą buvo galima ignoruoti, tai Depo tvirtai įžengė į Kauną, kurį Rakauskas laikė kaip ir savo feodaline valda, ir įkūrė forpostą. Vienžo, klientas nuo to tik išloš, kadangi alternatyva tiek teikia pasirinkimą, tiek normalizuoja kainas. Aha, dar iškart pasiėmėme nuolaidų kortelę, nes ten dar gudriau padaryta, nei Promo: matai dvi kainas, tai jos abi kortelinės, tik priklauso nuo kieko, o apačioje mažytė didesnė bekortelinė kainytė. Reikia namuose biškį pramatuoti, tada pirksime šį bei tą.

10 Responses to “365 žodžiai – 186”

  1. scania parašė:

    Atsbrgiai su kainomis, jei, tarkim, kokia plytelė mažesnė nei kvadratas, tai rašo ne kvadrato kainą, o plytelės. Įrankiuose labai stebėk gamintoją, gali už euro kainą nusipirkt chinesium. Kai kinietiškos prekes kitur kainuoja mažiau. Nu ir kainas tikrink pagal barkodus. Esu ten pirkęs, kai kas pigiau. Esu ten kainų neradęs – tiesiog nėra ir tiek. Dar paėmiau prekę, kuri padėta prie kainos, bet sumokėjau daugiau, nes ten panašios prekės kaina, o maniškė brangesnė. Oi, dar sandėly priekabą kroviau. Valandos užteko 😀 Vienos rūšies prekė, prie vienos lentynos – valandą. Paskui prie kasos bagažinę atidarinėjau kiekvienam apsauginiui ir pardavėjai – juokutis tame, kad mano šarabane nėra bagažinės, sėdynės ten, netamsintas langas ir matosi, kad ten nieko nėra 😀 Vienžo, jei statyboms – bikuva, makveža, lytagra ir paskutinė vieta senukai, bet tik trečiadienį ar šeštadienį, jei yra nuolaidos.

  2. Voldemaras parašė:

    …budriam reikia būti VISUOSE prekybos taškuose…:(

    • scania parašė:

      Ir visus reikia apvažiuot, jei ką reikia rimčiau nupirkt. Nekenčiu tokių pirkimų su blaškymaisi, bet ką darysi. Negana gudravimų su kainomis, tai dar prisivežę rusiško š už eurokainas 🙁

  3. Kleki Petra parašė:

    Nusibaigė mano virš 5 m. monitorius. Nuvariau į techo. Sako seneli su tavo vga jungtim nera. Sakau kompą prieš 2 m. pirkau PIGU.LT. sako seniena. Perėjau gatvę [Žirmūnuose/Šiaurės miestelyje – prašom LG monitorius su ta jungtim 119 euro ir dar kt. pasirinkimui]Taigis manau tie prekybcentriai segmentuoti į pirkėjų grupėms.

    • grumlinas parašė:

      Turėtų būti kokie „perechodnikai“ skirtingoms jungtims IMHO, tiesiog Techno pardavėjai nutarė nesivarginti.