Feed on
Posts
Comments

Pabudome ir kelkimės!


Laisvė yra bjaurus dalykas – ją reikia ne tik išsikovoti, bet ji ir uždeda atsakomybę už savo poelgius. Žvelgiu aš į visą tą jovalą, kuris vyksta aplinkui, ir suvokiu, kodėl daliai žmonių laisvės nereikia – jie nori ramiai egzistuoti, o ne neramiai gyventi. Tiesiog mes esame įvairūs, ir mūsų įvairių reikia.

2 Responses to “Pabudome ir kelkimės!”

  1. Rytis I parašė:

    Kad įvairūs, tai gerai. Vieni dėl laisvės kovoja, kiti ją saugo bei puoselėja taikiais darbais. Blogiau, kai įvairumas pasiekia raudoną ribą ir laisve piktybiškai (kitų sąskaita) naudojasi arba brangiai ją pardavinėja. Štai šunininkai, – plepam retkarčiais, tenka girdėt – visai neblogas tas ar anas politikas, bo bus atlyginimas, grąžins pensijas, nebus euro (ramiai gyvensime) ir bei kaimyno žemės neparduos kokiam „nemcui“. Ale politika šlykštus dalykas, – ne todėl jog ten vieni melagiai – todėl, jog gali ja nesidomėti o bet ji pati ateis, pradžiai per durnadėžę, paskiau apsigyvens tavo namuose. Bei kai įvairumas pasiekia chaosą, prasideda provokacijos, pvz. kaip čia:
    http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/kremliaus-provokacija-pries-lietuva-rusakalbiai-kurstomi-atplesti-klaipedos-krasta-ir-prijungti-ji-prie-rusijos-56-411343?cf=df