Feed on
Posts
Comments

2011: Šiandien prieš 68 metus
Trumpa frazė iš Wikipedijos
Birth
1943 – Keith Richards, English guitarist (The Rolling Stones)

Na va, ir Keitui, vienam iš Rolingų įkūrėjų, sukakojo 68. Kažkaip prisiminiau, kaip Rolingai visąlaik bandė perspjauti Bitlus. Jooo, Bitlų nebėra, o Rolingai vis dar straksi. Kaip ir išsipildė amžina Miko svajonė 😉 Naobettačiau iki šiol Bitlai tebėra geriausiai parduodama grupė, nors nebegroja jau 40 metų, taip kad Rolingams dar tebėra ką veikti,kad jų svajonė išsipildytų. Nors ar tai turi kokią nors prasmę? Kai kada svarbesnis yra ėjimas, o ne atėjimas.
Rolingai moka groti, nieko nepasakysi. Nors IMHO tą kažkiek gadina praktiškai visuose gabaluose vienodas firminis Miko balsas. Susimąsčiau, koks gi jų gabalas man labiausiai patinka. Pasimečiau tarp „Ruby Tuesday“ ir „Angie“, bet kadangi abu jau buvo, tai paimsim kažką ritmiškesnio.

Rolling Stones – Beast Of Burden

8 Responses to “Gruodžio 18 prieš NN metų”

  1. Day parašė:

    Neveža nuo pat vaikystės (kiekvienam savo). Strikinėja pudruoti susireikšminę karaliai be karūnų. Jei nebūtų sĘniai sakyčiau vaikų darželis. Savotiški haleliūjai.

  2. pričkus parašė:

    Keistas jausmas, kai kažkas pasako Tavo mintis, neišlenda „į paviršių“… Antrinu Day…

  3. pričkus parašė:

    …kurios neišlenda…

  4. pričkus parašė:

    Gintarini, įvesk „Edit“ opciją…kartais reikia…

  5. Day parašė:

    Manau, kad dauguma elgiasi taip kaip dauguma. Nei jiems tie akmenys patinka nei ką. Gal iš pagarbos jiems ar kitiems. Nu ir įžymiausių pasaulio vabalų dauguma gabalų „Š“ iš didžiosios. Iš geriausių gabalų gal išeitų plokštelė. Iš kitų gal 1 šedevras. Nu legendos yra legendos nors jų visai ir neklausai, o tik žinai.

    • grumlinas parašė:

      Bepigu mums filosofuoti, persisotinus ir vabalų, ir akmenų, ir visų kitų… Savo laiku jie buvo ledlaužiai-pionierai, išjudinę klasikinikų liurliodijų tvirtovės pamatus. Jei kalbėti apie vabalus – taip tai pop-rock grupė, ir tik į pabaigą jie pradėjo daryti kažką rimtesnio, betdejatačiau dėl japoniškojo drakono destrukcijos viskas subiro…
      Šiaip iš tikrųjų – iš visų didžiųjų grupsų ilgaamžę išliekamąją vertę turinčių gabalų išeitų po diską maksimum