Feed on
Posts
Comments

Apie pasaulio pabaigą

Pamąstydamas apie 2012 metais numatytą pasaulio pabaigą, nematau jokios problemos, jei jau TAI turi įvykti, bet vistik pageidaučiau, kad tai būtų tik žmonijos pabaiga, o ne gyvybės Žemėje.

20 Responses to “Apie pasaulio pabaigą”

  1. proffanas parašė:

    Svieto pabaiga? Ar begali būti smagesnių pramogų?! 😀 http://www.facebook.com/events/58629553637/

  2. Day parašė:

    Nebus jokių pabaigų, pakoleikas. Visaėdžiai miršta lėtai ir skausmingai, nes viską suėda, net ir patys save. Kai pajausim – galima bus laukti……..

  3. Taškas parašė:

    Apie tą pasaulio galą reiktų suregzti ką nors panašiai sąmojingo, kaip kad šis:

    Įsivaizduokite……
    koks puikus būtų mūsų gyvenimas tekantis atvirkščia seka…
    Pačioje pradžioje keli puikiai apsirengę vyrukai atveža tave patogioje medinėje dėžėje ir tu iš karto atsiduri ištaigingoje puotoje – daug gėlių, maisto, gėrimų… Gyveni sau ramiai senelių mažame namelyje, gauni pensiją ir po truputėlį jaunėji.
    Vėliau pradedi dirbti, padirbėjęs 40 metelių pradedi pažinti gyvenimo prival……umus – geri vis daugiau alkoholio, vis dažniau vaikštai po įvairius vakarėlius, vis dažniau skaldai meilę, ir po to tu įstoji į universitetą.
    Vėliau tu eini į mokyklą, tau keliami vis mažesni reikalavimai, pas tave vis daugiau ir daugiau laiko skirto žaidimams, tu daraisi vis mažesnis ir mažesnis, kol galų gale patenki į … chm, kur plaukioji 9 mėnesius, įsiklausydamas į raminantį širdies ritmą, kol vieną dieną TAUKŠT ir tavo gyvenimas baigiasi beprotišku orgazmu.

  4. Day parašė:

    Tai turėtų bųti pirma baigi universitetą, o vėliau įstoji. Pirma išleistuvės vėliau stojamieji……