Feed on
Posts
Comments

2011: Šiandien prieš 52 metus
Trumpa frazė iš Wikipedijos:
1959 – Dave Sharp, Welsh guitarist (The Alarm)

Hmmm, prisipažinsiu sąžiningai – iki šiol nebuvau girdėjęs apie šią grupę nieko.Pasiklausiau. Patiko. Rekomenduoju tiems, kas domisi klasikiniu roku.

The Alarm – Spirit of 76


2009: Šiandien prieš 51 metus
Trumpa frazė iš Wikipedijos:
1958 – The Lego company patented their design of Lego bricks, still compatible with bricks produced today.

Taigi, tradicinei LEGO kaladėlei jau 51. Ir kol kas nepanašu, kad ji lengvai užleistų pozicijas šiandieniniame pasaulyje, kur žmonės skaito kuo toliau, tuo labiau tolsta nuo fizinio kontakto su pramogomis prie virtualaus „kontakto“: kompiuteryje skaitomos knygos, kompiuteryje žaidžiami žaidimai, kompiuteryje žiūrimi filmai, kompiuteryjw piešiami paveikslai, kompiuteriu kuriama muzika, kompiuteriu ji ir klausoma, kompiuteryje vyksta pokalbiai… LEGO gi kalauja iš savo naudotojų bent šiek tiek fantazijos ir lanksčių pirštų, kad sukurtum kažką tokio, kuo liktum ir pats patenkintas, ir kitus sužavėtum.
Aš iki šiol tebekonstruoju iš LEGO detalių įvairius dalykus, kas leidžia užimti ir galvą, ir rankas taip, kad pamiršti kasdieninius rūpesčius. Be to, labai įdomu pasižiūrėti, kokius šedevrus sukuria po visą pasaulį išsibarstę AFOLai (Adult Fan Of Lego), koks tai platus ratas įdomių žmonių. Juk su LEGO pagalba galima atvaizduoti viską – nuo kosminio aparato iki Šventojo rašto. Netikite dėl Šventojo Rašto? Tada prašom: The Brick Testament 😉

7 Responses to “Sausio 28 prieš NN metų”

  1. grumlinas parašė:

    A tai ką. negi nežinojai, kad LEGO – ne mažų vaikų žaislas? 😉

  2. Taškas parašė:

    Dar labai puikus būdas atsipalaiduoti – lankstyti vielą. Kad ir „skrepkę“…

  3. lolka parašė:

    Man irgi ta daina patinka:)
    P.s. šiandien darbe kaip tyčia tris skrepkes išlanksčiau..