Feed on
Posts
Comments

Kas TAI?

Tai – Citroën Ami arba tai, link ko ritasi visas awtopromas.

5 Responses to “Kas TAI?”

  1. scania parašė:

    Būtų dar paprastesnis tai imčiau. Nemažai tenka ir po vietą trintis, tai elektrinis mopedas su stogu ir daiktadėže būtų puikumėlis. Į darbą ar į parduotuvę. Nors į darbą šefas neleistų elektrinių per patrankos šūvį, kad nevogtume elektros 😀

    • grumlinas parašė:

      Po miestą brūžinti – jooo, bet man, kaip daugiabučio gyventojui, pasikrovimas būtų didžiulė problema, nebent įrengtų pasikrovimo aikšteles.

      • scania parašė:

        O taip, čia priemiesčiams, gryčiutėms su kiemeliais. Neretai tenka būtinai važiuoti nedaug: supirkti medžiagas, pradėjus dirbti – tai įrankis lūžo, tai bedirbant išlindo kitas būtinas darbelis, kuriam tinkamų varžtų kaip tyčia neturi, nu ir brūžini su dyzeliu po ūkines parduotuves. Keletą ar keliolika kilometrų. Dyzelis nei sušilt nespėja. Toks e žaisliukas būtų tikra pagalba. Daugiabučiams reikėtų pakrovimo stotelių, pakrovimo stotelėms reikėtų apsaugų nuo vandalų. Na bet jei tą išspręstum – žiemą prieš važiuojant, kol dar e daiktas ant laido – telefonu liepi salonui sušilt, ateini, ir nei tau kuras užšalęs, nei žvakių laidai sudrėko, sėsk ir mink.

  2. Voldemaras parašė:

    Ko norėti iš dizainerių, kurie augo žaisdami kinietiškais plastmasiukais….