Feed on
Posts
Comments

365 žodžiai – 286

Važiuoju vakar Nuokalnės gatve link Varnių tilto, kažkas skambina. Numeris lietuviškas, bet nežinomas. Ok, tiek jau to atsiliepsim, nors paskutiniu metu mane užkniso ruskojezyčni skambintojai iš Estijos, bandantys įsiūlyti man kokį nors monkės biznelį. Šiaip, vos juos išgirdęs „Zdravstvyjtem u vas est’ vremia pogovorit'“ aš ne visai mandagiai kalbu lietuviškai. Kai kurie atšoka iškart, kai kurie dar bando prasimušti pro mano gražiakalbystę, bet tada atsijungiu aš.

O kitame radijo bangų gale vienas labai-labai senas pažįstamas, gerai žinomas siuruose citro-fanų sluoksniuose, dar kartą geriausi linkejimai ir jo geresniajai pusei 🙂 Pasirodo, aš jau antra savaitė dingęs iš internetų eterių, ir jam pasidarė neramu, gal kas nutiko. Tiesą pasakius, net graudu pasidarė, kad aš kažkam tikrai reikalingas, apart mano artimiausios familijos ir karštaimylimodarbelio. Padėkavojau už rūpestį, biškį pasišnekėjom.

Tiesiog taip jau natūraliai gavosi, kad visą praėjusią savaitę praleidau tik biškį už suomius prastesnių estų žemėje, labai įdomiame DGWIG seminare. Važiavau į Taliną tarptautiniu autobusu, vienžo egzotika buvo pilna. Reiks kada įspūdžiais pasidalyti, nes pasaulis gerokai pakito, kai aš paskutinį kartą naudojausi tarpmiestiniu autobusu prieš ketvirtį amžiaus. Pats seminaras labai specifinis, nes susirinko žmonės, gerai žinomi tik siauruose karinio kartografavimo ratuose. O ir man buvo įdomu pamatyti tuos, pagal kurių surašytas instrukcijas bus kartografuojamas pasaulis.

Na o savaitę iki išvažiavimo tai vienas, tai kitas dalykas trukdė rašyti – žėk, tai reikia rinkti naujas spinteles, skirtas atnaujinti mūsų svetainei, tai kažkoks kitas darbelis, o kartais tiesiog grįžti iš karštaimylimodarbelio ir tiesiog TYNGYSY. Grįžau iš Talino pusę pirmos nakties, o kitą dieną laukė ekskursija pro Kėdainius link Paberžės, tai dar sekanti diena buvo tik snaudimas, nes viešbutyje niekaip neišsimiegojau ir seminare laikiausi tik ant arklinių kavos dozių. Anyway, viskas įveikta, medžiagos keliems įrašams yra, belieka kažkaip susikaupti ir rašyti.

Taip kad bandysim pasitaisyti ir nebegąsdinti savo draugų 🙂

Comments are closed.