Feed on
Posts
Comments

Vienintelis Sirijos kosmonautas, generolas Muhammed Faris, nuo 2012 m. prisijungęs prie Sirijos opozicijos. Kilęs iš Aleppo, t.y. Asadų giminės lizdo, škias, glaudus ryšsy su Asadų familija, lakūnas, kaip ir Hafezas Asadas, dabartinio prezidento tėvas. Kas netrukdo Muhamedui stoti prieš Asadų klaną.

7 Responses to “Apie Sirijos opoziciją”

  1. Aurelijus parašė:

    Sovietų sąjungos didvyris, prieš kurį kariauja rusai.

  2. Gunas parašė:

    Seniai domina klausimas: ar kas nors gali trumpai ir logiškai paaiškinti, kokio galo Asadas taip užkliuvo? Juk yra už jį daug blogesnių tironų rytuose… Ir lyginant su Islamo valstybe jis išvis avinėlis.

    • grumlinas parašė:

      Iranas -> Asadas -> Hezbola -> Izraelis. Tai, akd Barakas Huseinovičius ūdija Izraelį už jo debilišką poltiką palestiniečių atžvilgiu, nereiškia, kad Izrelais paliktas likimo valiai. Plius Asadas reiškia Libano kontrolę – jį išmetus, Libanas tampa kur kas laisvesnis. IMHO

      • Taškas parašė:

        Klausimas geras, atsakymas miglotas. Vargu ar Nobelio laureatas pats žino. Kažkokios nesveikos ambicijos dabar, net ES viršūnėse jau pradedama abejoti ar verta paklusti visada toms valstijoms…

        • grumlinas parašė:

          Pasiūlyk gerenį atsakymą 😉 Nes Asadą labiausiai kolioja būtent ESai 😀

          • Taškas parašė:

            kad žinočiau 🙁 , tikrai pasiūlyčiau. Mano durna galva ūkiškai tai taip – jau tegu tie arabai patys tvarkosi, o demokratiją per jėgą nešti nesąmonė. Tik todėl gi ir sugriuvo TSRS. Teoriškai buvo gi gera ir ypač Stalino konstitucija. O praktiškai – gulagai ir geležinė siena.

            Panašu, kad ir Europos laukia TAS PATS.