Feed on
Posts
Comments

Nesu pankroko super-duper-fanas, nors neretai ir pasiklausau jų… ėėė… eee… sakykim, jų klasikos (jei pankrokas pripažintų tokį dalyką, kaip klasika 😉 ) tipo The Ramones ar Sex Pistols. Tad dar viena priežastis nevirškinti visokių save tituluojančių pankrokeriais pussy riotų yra ir tai, kad tas instrumentų brazdinimas vietoje muzikos ir isteriški spygavimai vietoj vokalo mane knisa, ir tokių šūdmuzikantų fone The Clash skamba kaip operos simfoninis orkestras.

The Ramones – Blitzkrieg Bop

Sex Pistols – Anarchy In The U.K

The Clash – London Calling

12 Responses to “Apie apsišaukėlius pankrokerius”

  1. robertas parašė:

    Nu jau, gaspadoriau, tavo paminėtos classic grupės tikrai nėra pankai (nebent karjeros pradžioje) 😉
    Punk – tai pasaulėžiūra su visomis sudedamosiomis (filosofija, politika, soc.elgsena, menas, tame tarpe ir muzikinis). „Putkios“ pankuoja ne muzikoje – soc.pozicijoje jos punk.
    Nesu buvęs panku, bet dalyvaujant „pogrindyje“ teko su tikraisiais pabendraut ir pasitusint. Štai kodėl man The Clash ne punkrokas :
    http://www.youtube.com/watch?v=5ro5ued_aEQ
    http://www.youtube.com/watch?v=SGJFWirQ3ks

    • grumlinas parašė:

      Na, jei jos soc,pozicijoje punk, tai lai nesivadina punk-rokerėmis 😉 bo isteriški spygavimai, laikant rankose gitaras, yra tyčiojamasis iš punk-roko 🙂
      Kaslink muzikinių pavyzdžių – nu lenda iš jų pank-roko klasika, nors tu ką 🙂

  2. liuka parašė:

    oi oi oi. to druk to fuck- va visas punk’avimas.pankavau ir as -praejo. Maclareno ir Westwood issuktas Brand’as to laiko aktulioje visuomenenej atmosferoj.