Feed on
Posts
Comments

Kolega Kreivarankis mestelėjo labai įdomų įrašą, kurio tema – žodis „čigonas“ – buvo užkabinta vieno mano įrašo komentaruose. Vienžo, frazė: O tie skustagalviai geriau per čigonų taborą „prasineštų“, gal bent narkotikų sumažėtų, naudos būtų“ žmogeliui galėjo kainuoti… na bet dabar išaiškinta, iki kur galima eiti komentuojant, kad nepakliūti po teisingumo vėzdu 😉

5 Responses to “Kai komentatorius vaikšto skustuvo ašmenimis”

  1. Maumaz parašė:

    Tendencija tikrai įdomi – savotiškai primena sovietmetį, kai buvo galima kalbėti ezopo kalba, dabar ji keliama į komentarus. Įdomu, ką AT pasakytų, jeigu frazė būtų tokia: „O tie skustagalviai galėtų geriau čigonus „paglostyti“ , gal bent narkotikų sumažėtų, naudos būtų”
    🙂

    Mano asmeninė pozicija būtų tokia: šitos smulkmės gaudymas yra tik teisėsaugos gaišinimas.

    • grumlinas parašė:

      Na, kai teisėsauga priversta šūdeliauti po komentarus, kad tik parodytų savo meilę tolerancijai – taip ir bus, kad AT ne rimtas bylas nagrinės, o va tokiais va šūdniekiais užsiims.
      Kaslink Ezopo kalbos – taip, kai nėra tiesioginio kurstymo – fig tu ką įrodysi, nes „o aš visiškai kitką turėjau omenyje“ 😉 Nors visi puikiai supranta, apie ką kalba. Ir dauguma netgi pritaria.

      • kreivarankis parašė:

        Pritariu dėl laiko gaišimo.

        • scania parašė:

          Tai nelegalu – pareigūnui spręsti yra tai laiko gaišimas ar ne. Pareigūnas turi aiškias instrukcijas, kaip jis turi dirbti.
          Koks iš jo būtų įstatymo sargas, jei pats laužytų įstatymus?! 😀
          O va kad dar nesulaukėm įstatymo, kuris apibrėžtų, kas yra užuomina, ir kaip už ją bausti… 😀
          Sulauksim 😀 😆 :mrgreen:

          • Marius parašė:

            Kam smulkintis išmąstant baudeles už užuominas, jei galima iškart pagal pilną programą (už kurstymą, netolerastiją etc) pratraukti? 🙂