Feed on
Posts
Comments

Galbūt…

…šitą nuotrauką amerikiečiams derėtų prisiminti kaskart, pradedant remti ir finansuoti kokius nors naujus modžahedus ar šiaip laisvės kovotojus

O juk visą informaciją apie ruošiamą teroro aktą FTB turėjo… tiesiog kažkam iš vadukų tai pasirodė neįtikinama…
Žaizda, kuri ilgai neužgis…

9 Responses to “Galbūt…”

  1. xminde parašė:

    O kodėl, kolega, nesvarstote varianto, kad vadukams to reikėjo :)? Būsiu apšauktas sąmokslo teorijų šalininku, bet buvo sužaista pirmuoju įspūdžiu, kai visam pasaulyje per visas TV praplovė patikliajai visuomėnei smegenėles. Buvo toks filmas – „Uodega vizginą šunį“ – visa tiesa apie masinių informavimo priemonių galią.

    • grumlinas parašė:

      -> xminde – matai, „nusikalstamas aplaidumas“ yra vienas dalykas, o „sąmoningas kenkimas“ – visiškai kitas.

  2. xminde parašė:

    tai čia ir klausimas kur tikroji tiesa – ar tai buvo „nusikalstamas aplaidumas“, ar tai buvo „sąmoningas kenkimas“ tikslu įgyvendinti savo ateities planus. Kaip ten bebūtų, šito mes vistiek nesužinosime, čia galima tik turėti savo nuomonę, ar tai tikint oficialiaja versija (kas toli gražu ne visada būna tiesa) ar neatmesti „sąmokslo teorijų“ (kas neretai gali būti ir tikroji tiesa).

    • grumlinas parašė:

      -> xminde – matai, sąmokslo teorijos yra labai fainas dalykas, nes tada visada yra JIE, kurie mums trukdo gyventi. O iš tikrųjų pasaulyje labai daug ką lemia aplaidumas ir atsitiktinumas. Pvz – sąjungininkams išsilaipinant Normandijoje, vienoje vietoje „Omahos“ pakrantėje turėjo būti išlaipintas amerikeričių reindžerių padalinys. Bet vairininkas pasiklydo ir nuvarė juos į visiškai kitą vietą. Tačiau būtent toje vietoje buvo aukštos uolos, kurių dėl labai intensyvios vokiečių ugnies ir be specialaus pasiruošimo nesugebėjo įveikti paprasti amerikeičių pėstnininkai. Ir čia pasirodo reindžeriai, turintys ir įrangą, ir mokantys laipioti uolomis. Ir patvarko vokiečius. Taigi, raspizdziajus vairininkas iš esmės išgelbėjo amerikiečių operaciją ir žymiai sumažino nuostolius.
      Taip kad visas šitas pizdelinimas apie amerikėnų spectarnybų susprogdintus bokštus man labai primena kliedesius apie žmogaus-sukeltą-globalinį-klimato-atšilimą™, kai natūralūs gamtos procesai naudojami įsukti žaliajam bizniui ir žaliajai politikai.
      Tačiau visai kitas dalykas yra vieno ar kito įvykio panaudojimas pretekstu pasiekti savo tikslams. 9/11 įvykius, papildomai sufalsifikavę įrodymų, amerikėnai labai sėkmingai panaudojo užgrobti Iraką ir Afganistaną. Lygiai taip pat dabar ruošiamasi (bent jau) subombinti Iraną (o gal ir jį užpulti), remiantis mitais apie jo atominę bombą, kurios niekas nematė ir negirdėjo.

  3. xminde parašė:

    Tai, tipo, – aplaidus fberinikų funkcionierius, nerimtai pažiūrėjo į jo pavaldinių signalinę info apie galimus teoristų aktus prieš „dvynius“, teraktas įvyko, ir Bušo chebra operatyviai sumastė, kad tai geras pretekstas „jamti“ afganus… Tarkime gal ir taip, kam amerikėnams išansktiniai planai, kai galia tokia, ekspromtu visus parklupdytį pasirįžę. Bet tai tik fasadinė viso to pusė, nes masėms užtenka ti kreginio nesigilinant į jo techninę pusę – nu negriūna tokia dangoraižiai nuo poros lėktuvėlių smūgių, o jei ir griūtų – ta nuotraukoje, kuri papostinta aukščiau, tų mėlynų kupolų taip pat nebūtų :). Kodėl gyvenamųjų namų susprogdinimu Rusijoje, anot oficiozų tai čečėnų darbas, beveik niekam nekelia abejonių, kad tai feesbesininkų darbas, kad putinėliui atrišti rankas prieš čečėniją? Imperialsitai, jie visur yra imperialistai ir jų metodai vienodi. Tiesa – dabar imperializmas jau nebešiuolaikiška, ateitis – globalizacija :).

    • grumlinas parašė:

      -> xminde – nu gerai, gerai – pasaulį valdo iluminatai, jie susprogdino bokštus, bo norėjo Irano naftos papigiai ir kad rankos būtų švarios, neprekiaujant su diktatorium.
      Sąmokslo teorijų galima sulipinti kiek norim, ir baisingų filmukų/radio-laidų galima prisukti. Savo laikų „Pasaulių karo“ radioinscenizacija paniką visoje Amerikėje sukėlė, tai dabar super-šiurpinančius filmukus apie pasaulinį JŲ sąmokslą kas tik netingi, gali kurti 😉
      O kaslink imperializmo – jis niekur nedings, tik vietoje karinio imperializmo ateina finansinis imperializmas, pridengtas globalizacijos vardu

  4. xminde parašė:

    AŠ esu linkęs manyti, kad jav piliečiai pernelyg atsipūtę ir atėjo laikas „natūraliai“ apkarpyti jų poreikį „laisvei“ pabauginant išorės priešais, kažkaip reikia visuomenę juk valdyti, o baimė, tai vienintelis tam įrankis. O JIE – jie buvo, yra ir bus… Ankščiau tai buvo klanai kurie ateidavo į valdžia perversmų keliu, dabar tai finansinės grupuotės. Pažiūrėjau aš čia kartą filmuką dokumentinį apie Rotčildus, ir tik vienas klausimas pasistoja – kas kaltas, kad JIE valdo pasaulį :)?