Feed on
Posts
Comments

Kaip jau minėjau trumpoje ataskaitoje, šį savaitgalį su brangiausiąja ir mažuoju basetėliu sudalyvavome kasmetiniame citro-fanų sąskrydyje. Šįkart svilino saulė, tad tikras išsigelbėjimas buvo šalia „Kurėnų užeigos“ esantis tvenkinys, kuriame kai kada net vandens lygis pakildavo nuo besimaudančiųjų skaičiaus.
Šiaip viskas buvo puiku, susirinko kažkur 90 auto. Iš įdomesnių awto buvo Voldemaro Traction Avant’as, atvykęs su nedeliu nuotykiu, Vikio atvairuotas Ario DS’as, VEHO pristatyta eurotaburetė DS3, kažkieno C6, o taip pat Marčiaus išcackintas XM V6.24, man patapęs gražiausiu sąskrydžio citroenu.
Vyko tradicinės rungtys ir varžybos, bet aš tiesiog ilsėjausi, nes pagaliau išėjau tikrai reikalingų atostogų, o ir karštis vertė tiesiog tingėti. Netgi daug nefotografavau, bet užtai daug maudžiausi ir tiesiog bendravau.
Mūsų pastovi kompanija susimetė į vieną vietą, smagiai pabendravome, o vakare kolega Aurimas apstulbino kulinarinėmis įmantrybėmis tipo įvairiai marinuotos ant žarijų keptos mėsos, aliuminio folgoje troškintos daržovės ir aliuminio folgoje troškintos bulvės su svogūnais ir šonine. Kaslink bulvikių ir daržovių – reiks, ko gero, patiems orkaitėje tokiu būdu pasikepinti.
Vakare kolega xminde suorganizavo 50ies oro žibintų paleidimo fiestą – tikrai gražus dalykas, mano fotoreportažo didžioji dalis būtent apie tai. Taip pat buvo surengtas nedidelis fejerverkas, nuo kurio mūsų basetėlis, ramiai snaudęs Kibiruxo gale, puolė prie vairo, matyt planuodamas iš ten išvažiuoti.
Kitą rytą dar išsimaudėme kelis, kartus, baigėme visokius kepsnius ir kepinius ir pamažu grįžome namolio.
Pakeliui dar sustojau ir nufotografavau 1812 metų rusų-prancūzų karo metu vykusio mūšio vietai pažymėti pastatytą stulpą ir memorialinį akmenį.

P.S. Šiaip „Kurėnų užeigą“ galima rekomenduoti ir kaip vietą, kur pakeliui galima išgerti kavos/alaus (esu ten nekart gėręs kavos, bet nevalgiau), o taip pat laisvai išsimaudyti šalia esančiame tvenkinyje.


DS’2010 fotogalerija

Komentarai nuotraukoms – po padidintomis nuotraukomis

7 Responses to “DS’2010 – reportažas”

  1. xminde parašė:

    Wau…

  2. Kostas parašė:

    Lyg ir C keturi laimėjo,ne Xm

  3. Evaldas parašė:

    Man, kaip nesergančiam Citrinų liga 🙂 raudonas Citroenas gerai atrodo. Ir C6 taip pat patinka. O tas su surudijusiu variklio dangciu is viso super 😀

    • grumlinas parašė:

      -> Evaldas – tau gerai, tau tas rawdonas nuo citroeno nesiskiria, o va man – tfu, kažkoks mini, o ne citroenas 🙁

  4. Juodulys parašė:

    Šitą, bulbos su lašiakais buvo Solveigos išmislas ir aš prisidėjau tik pavartymu ant grotelių 🙂 .
    DS3 man paliko įspūdį bagažinės dydžiu ( aišku , erdvės gale sąskaita padaryta). Ir viduj toks fainas žaisliukas atrodo