Feed on
Posts
Comments

DS’2010 – 3 kadrai

Na ką gi, šį savaitgalį sudalyvavome tradiciniame citro-fanų sąskrydyje. Šįkart apsieit abe lietaus, gal greičiau atvirkščiai – svilino saulė, tad tikras išsigelbėjimas buvo šalia esantis tvenkinys, kuriame kai kada net vandens lygis pakildavo nuo besimaudančiųjų skaičiaus.
Aišku, man kliuvo tradicinis Susanino vaidmuo – atvesti kauniečių koloną į vietą, ką ir padariaus su viena nedidele kliurka Ivanovkoje aka Jonavoje.
Šiaip viskas buvo puiku, susirinko kažkur 90 auto. Iš įdomesnių awto buvo Voldemaro Traction Avant’as, atvykęs su nedeliu nuotykiu, Vikio atvairuotas Ario DS’as, VEHO pristatyta eurotaburetė DS3, kažkieno C6, o taip pat Marčiaus išcackintas XM V6.24, man patapęs gražiausiu citroenu.
Vyko tradicinės rungtys, varžybos, bet aš tiesiog ilsėjausi. Netgi daug nefotografavau, bet užtai daug maudžiausi ir tiesiog bendravau.
Mūsų pastovi kompanija susimetė į vieną vietą, į susimestinį balių. Vakare kolega Aurimas apstulbino kulinarinėmis įmantrybėmis tipo įvairiai marinuotos ant žarijų keptos mėsos, aliuminio folgoje troškintos daržovės ir aliuminio folgoje troškintos bulvės su svogūnais ir šonine. NIAM-NIAM, žynoce 😉
Vakare kolega xminde suorganizavo 50ies oro žibintų paleidimo fiestą – tikrai gražus dalykas. Na o galų gale buvo surengtas nedidelis fejerverkas, nuo kurio mūsų basetėlis, ramiai snaudęs Kibiruxo gale, puolė prie vairo, matyt planuodamas iš ten išvažiuoti.
Kitą rytą dar išsimaudėme kelis, kartus, baigėme visokius kepsnius ir kepinius ir pamažu grįžome namolio. O kadangi man nuo šiandien atostogos, tai rytinę kavą teikiausi išgetti tik kažkur pirmą valandą dienos 😉

Kelios fotkės, pilnesnis fotoreportažas kiek vėliau, bo kol kas tyngiu 😉

Citro-rikiuotė

Klasika ir ne tik: TA, DS, C6

Oro žibintų paleidimo fiesta

8 Responses to “DS’2010 – 3 kadrai”

  1. MariukasM parašė:

    Kadangi dėl karščių nesu labai linkęs kur bimbinėti, tai su mielu noru palauksiu tamstos reportažo.

  2. xminde parašė:

    DSas buvo Ario, tik jis pats negalėjo dalyvauti ir patikėjo jį Vikiui.

  3. scania parašė:

    Nagus graužiu iki alkūnių, na, bet gal kitamet…

  4. robertas parašė:

    Na va kokie šaunuoliai 😉