Feed on
Posts
Comments

Gal kas žinote,…

…kaip čia reikalai su ta baisiąja kiaulių gripo pandemija, kuri turėjo nušluoti nuo motušės Žemės paviršiaus milijonus nelaimingųjų, nenaudojusių specialių (ir brangių) vaistų savo išsigelbėjimui iš šios kol kas baisiausia laikomos XXI amžiaus nelaimės?
Ar jau tarpnacionalinės vaistų korporacijos iš masinės panikos ir laiku pateiktų valdininkams atriedučių uždirbo tiek, kad kol kas jokių naujų pandemijų neplanuoja?

12 Responses to “Gal kas žinote,…”

  1. scania parašė:

    Bėda, manau, tame, kad taip, kaip uždirba tarpnacionalinės ir transatlantinės – įkvepia nacionalines ir šiapusatlantines.
    Todėl tokių vakcininių epidemijų kils daugiau, tik smulkesnių kalibrų, bet grėsmingesnių pavadinimų…

  2. Mantas parašė:

    Buvo pradėję gi ožkų gripą, bet kažkaip nutilo, gal laukia, kol kiaulines vakcinas baigs išparduot.

  3. grumlinas parašė:

    -> scania – na, sprendžiant iš to, kiek kainuoja vistai Lietuvoje ir kiek, sakykim, Lenkijoje – mūsų vietiniams farmaceutams jokių pandemijų nereikia

    -> Mantas – jooo, olandai lygtai ten ožkas išgalabijo, tai dabar nepadoru pandemiją skelbt turbūt? 8)

  4. scania parašė:

    Na, jei mūsiškiai vaistininkai sočiai uždirba, tai tada lenkų farmacija sukrus… Irgi nieko gero! 😀

  5. Giedrė parašė:

    taigi kai tik lietuviai apsirūpino vakcina, vėl ėmė žmonės gripu sirgt…
    iš esmės brangūs vaistai neindikuotini gydymuisi namie ar tuo labiau profilaktikai, nes nors jie ir veikia, tai dėl šito viso beprotnamio virusas mutuos ir vaistas pasakys – figuški, atsparus aš jau tau!
    o manau planuot tai planuoja 😀 dešimtis metų į priekį, nes vaistui į rinką ateit tiek reikia laiko.. galim būt ramūs, ligų netruks

  6. grumlinas parašė:

    -> scania – lenkai jama kiekiu, mūsiškiai kainomis

    -> Giedrė – turbūt visų geriausiai vaistai veikia, kai jiems sukuriamas atitinkamas virusas ir paplatinamas, ania? 😉

  7. Giedrė parašė:

    😀 farmacininkų nesupaisysi, viskas prasidėjo nuo to, kai vokiečiai ėmė ant žydų eksperimentuot. aš galvoju, kad esti koks tai avilys (kaip resident evil) pogrindyje, kuris sau šluoja pinigus, o mums sveikatą, bet gyvastį prilaiko, nes nebus žmogaus, nebus ir pinigo.

    Šiaip tas Tamilfu tai yra nesąmonė, jau vien pasigilinus į jo farmakodinamiką galima pastebėti, kad nemaža dalis su šlapimu pasišalina visai nepakitus, ir neveiksminga, o likusi dalis yra tokia maža, kad nežino ką virusas su ja veikt, tai ima ir tampa atsparus… pasveikimas vartojant šį vaistą sutampa su natūraliu pasveikimu, bet visi laurai nurašomi vaistui o ne imunitetui.

  8. grumlinas parašė:

    Laimei, tfu-tfu-tfu per kairį petį, neteko dar šiemt su gripu susitikti. Ramantidiną ar smtn gėrėm profilaktikai

  9. Siesta parašė:

    man tai buvo labai neramu dėl tos išpustos panikos. kadangi negaliu pasigirti stipriu imunitetu, tai labai nenorėjau sirgti. bet vis tiek teko pabendrauti su bronchitu 🙂 o kad farmacininkai uždirba tai faktas. norėjau čia kurią dieną nusipirkti profilaktikai Imunital lašiukų ir va – nėra jo vaistinėse, nes viskas išpirkta, o iš naujo neatvežta. tai profilaktikai vis dar eina imbieras, medutis ir citrinų mišinys 🙂

  10. Eugenijus parašė:

    Profilaktikai labai tinka pagert probiotic’u kapsules 🙂 Geriau uz bet koki vitamina c veikia 🙂

  11. Eimantas parašė:

    profilaktikai geriau grūdintis ir valgyt vaisius, o ne visokius dirbtinius šūdus 🙂