Feed on
Posts
Comments

Stabukai

Šiandien, bevaikščiojant po Kauno senamiestį, aptikome du stabukus.

Stabukas 1: Juodukas, kuris visą gyvenimą norėjo būti baltuku.
Jo altorėlis raudonų plytų fone… Hmmm, IMHO balnas ant kiaulės žiūrisi geriau.

(c)grumlinas

Stabukas 2: Revoliucijų veidas – CHE.
Vieni piešia ant sienų Che, o kiti – taikiklį ant Che kaktos. Kairiųjų ir dešiniųjų pažiūrų susirėmimas, tsakant…

(c)grumlinas

12 Responses to “Stabukai”

  1. praeivis parašė:

    Vargšas,tamsta,ubagas esate,jog minedamas didijį Jackson’a sugebate ji apibudinti tik kaip juodaodį noreėjusį tapti baltuoju…Žiūrėkite ką jis davė muzikos pasauliui, o ne kaip jis atrodė ar apie ką jis svajojo….

  2. grumlinas parašė:

    -› praeivis – kai buvau panašaus amžiaus, kaip tamsta, mes sakydavome „dvasios ubagas“, nes tiesiog „ubagas“ yra ekonominė kategorija. O dėl Mykoliuko Jokūbausko aka Michael Jackson – gal tikrai nedarykim iš jo stabo, a? Gal jis ir davė ką nors muzikiniam pasauliui, bet tik istorija parodys, kas iš jo atliktų dalykų turi išliekamąją vertę, o kas buvo tiesiog straksėjimas.
    O dėl jo asmenybės – žmogus, bandantis tapti tuo, kuo jis būti negali, kelia gailestį ir juoką. Ir taip gadina visa tą gera, ką yra sukūręs.
    P.S. Asmeniškai man jo visa kūryba dzyn. Tiesiog ne mano skonio ir tiek.

  3. praeivis parašė:

    taip…jis niekas…nors tukstantaja daly pasiekite to ka jis pasieke,o jei didziausias jusu gyvenimo pasiekimas sis blogas…o del amziaus… 🙂 tebunie,bukite ponas visazinis 🙂

  4. scania parašė:

    @Praeivis – o juk įrašas ne apie Džeksoną, o apie stabukų gamybą.
    Jaučiamas skirtumas?
    Na, ko pasiekė Džeksonas? Ką paliko po savęs? Muziką? Kur jo šeima, kur jo draugai, vaikai ir pasodintas medis? Ar labai jis laimingas buvo parduotuves pirkdamas? Ar tai jau jo gyvenimas Grumlinui pavyzdys?
    Na, buvo jis pop genijus. Neįtikėtinai puiku. Ir kas iš to?!
    Beje, o įrašas apie stabukų gamybą – savęs ir aplinkinių bukinimą, o ir pačio Džeksono atminties negerbimą – ką tamsta į temą?

  5. grumlinas parašė:

    -› praeivis – šiaip su anonimais diskutuoti, tai kaip su televizorium ginčytis – vienods rezultats 😉
    Kaip jau minėjo scania – pats taip ir nesuvokėte, kad postas buvo apie stabukų gamybą, o ne konkretų M.Jackson’ą. Tai primo. Nereikia man siekti bent tūkstantosios to, ką pasiekė Jacksonas – aš gyvenu savo gyvenimą, kuo esu labai patenkintas. Ir pasiekiau pakankamai. Tai sekundo. Mano didžiausias gyvenimo pasiekimas nėra šis blogas. Nors kai kurie praeiviai net šito nepasiekė 😉 Tai tertio. Dėl visažinystės – mano bendraamžiams gali patikti Jacksonas, bet pavadinti jį didžiuoju anei vienam liežuvis neapsiverstų – mes užaugome prie kiek kitokios muzikos. Tai quarto.

    -› scania – gerai sudėliojai, net pasimečiau, ką čia dar protingo parašyti 😉

  6. scania parašė:

    Ale vis tas praeivių paviršutiniškumas – išgirdo varpus, bet nežinia, kurioj parapijoj 🙂
    Pamatė Džeksonas – puolė ginti, nei apie tai kalba, nei ką… Apšaukė, parodė savo nemandagumą, visai ne į temą…
    Na, bent jau pasivadino sąžiningai – juk praeina tokie 😀

  7. grumlinas parašė:

    -› scania – man dzyn – tiesiog įdomus mentalitetas žmonių, kurie susikuria stabus ir jiems meldžiasi. Tam tikras nebrandumo lygis, iš kurio (galbūt/kada nors) išaugama.
    Šiandien spragsėjau per durnadėžę – Jacksono laidotuvės real time. Lyg būtų miręs žmogus, išradęs vaistus nuo vėžio, amžino gyvenimo receptą ar radęs gyvybę Marse. Juk Jacksonas kaip atlikėjas mirė 2001 metais, po Invincible išleidimo. Taip kad čia tik fizinio kūno laidotuvės.

  8. praeivis parašė:

    dvieju saviskiu forumas 🙂 linkiu sekmes axsint oxsint is savo „genialiu“ minciu 🙂

  9. grumlinas parašė:

    -› praeivis – ir pačiam nuoširdžiai linkiu toliau žavėtis didžiuoju Jackson’u – altorėlio projektas yra, belieka detalių pridėti 😉

  10. Eimantas parašė:

    oje, kokių idiotų esama 😀 made my day 🙂

  11. sh parašė:

    Šiaip ceremonijoje labai daug pompastikos ir noro pasirodyti… gal ir reikia pagerbti.. na bet man ji supusi aura ir aplinka tai žavesio nekelia..

  12. grumlinas parašė:

    -› Eimantas – kai kada telieka tik nuspausti fotiko mygtuką…

    -› sh – įtariu, jei nebūtų vasara, kai mirtinai trūksta įvykių – pusės tos pompastikos nebūtų buvę parodyta. Labiausiai man patiko tai, kad kažkokia negrė-kongresmenė rėžė kalbą apie amžinąjį Jacksoną bla-bla-bla, o Wikipedijoje tuojau pat prie jos didžiausių nuopelnų prirašyta: „Pasakė kalbą Jacksono laidotuvėse“. Piesiec, koks globalinis nuopelnas pasaulio raidai 😀