Feed on
Posts
Comments

Ech, kaip gražiai geltonosios rasės atstovai Vietkongas į orą lekia!… 😉

7 Responses to “Valkirijų skrydis iš „Apokalipsės šiandien“”

  1. xminde parašė:

    Agresoriai…

  2. grumlinas parašė:

    Čia tu apie Vietkongą, kuris atsibeldė iš Šiaurės Vietnamo komunistinio režimo Pietuose įkurti? 😉
    Atkreipk dėmesį į Šiaurės Vietnamo raudoną su žvaigžde vėliavą kaimelyje – pietiečių partizanų buvo mėlynai-raudona su žvaigžde]. Tiesą sakant, po Vietnamų suvienijimo nemaža dalis Pietų Vietnamo partizanų buvo „perauklėta“ kartu su P.Vietnamo karininkais tuose pačiuose konclageriuose.
    Taip kad aš čia matau komuniagų agresiją prieš demokratinį P.Vietnamą, jei ką 😉

  3. xminde parašė:

    Tai yra visapusė AGRESIJA – karų teisingų nebūna, ypač pilietinių :). O kas dėl video vaizdo – ech blyn, pamenu laikus kai aš su kompiuteriniu komačiu dar ne tokias agresijas išdarinėdavau :D.

  4. grumlinas parašė:

    Va būtent – kai kurias sąvokas reikia naudoti ypač atsargiai. Neseniai Rusijos gynybos ministerijos tinklalapyje buvo pasirodęs tūlo S.Kovaliovo opusas apie tai, kad dėl Antrojo pasaulinio karo pradžios kalčiausia yra Lenkija, kuri nenusileido Vokietijos „nekaltiems“ reikalavimams. Žinant dabartinius Rusijos-Lenkijos santykius – nenuostabu. Pasipylus pasipiktinimui, Rusijos gynubos ministerija pranešė, kad tai nėra oficiali jų nuomonė, taičau po kiek laiko ištrynė minėtą opusą.
    Tačiau tai rodo Rusijos agresyvumo ir nepakantumo kaimynams didėjimą. Ir turėkime omenyje, kad kadaise Rusija reikalavo iš Lietuvos eksteritorinio koridoriaus į Kaliningrado sritį. Visai kaip naciai 1939aisiais…

  5. Maumaz parašė:

    Imho, šypsenėlė čia ne į temą.

  6. grumlinas parašė:

    -› Maumaz – čia ne šypsenėlė, čia greičiau kreiva ironiška šypsena, gal net liūdna 🙁
    Tačiau reikia vienąkart apsipręsti, kurioje barikadų pusėje stovi – ar komunistinių interventų iš Šiaurės Vietnamo, siekiančių teroru ir kariniais veiksmais sunaikinti Pietų Vietnamo vadžią, ar Pietų Vietnamo valdžios, kurią rėmė ekspedicinė JAV kariuomenė, siekiančios sunaikinti interventus. Nes stovėti išsižergus neišeina 😉
    Liūdniausia tai, kad abi pusės vienodai negailestingai tvatijo taikius gyventojus, ką ir parodo šis epizodas

  7. Eugenijus I. parašė:

    Pritariu xmindei.