Feed on
Posts
Comments

Nežinau, kokia tendencija pas kitus, bet pas mane ryškiai sumažėjo į darbinę pašto dėžutę ateinančio brukalo. Praktiškai perpus. Kadangi aš gaunu viską, kas tik ateina mano adresu (kad nepasimestų kas nors reikalingo), ir Thunderbirdas atrūšiuoja (kiek sugeba) potencialų brukalą, tai situacija maždaug aiški. Gal vistik brukalo užsakytojai vistik suvokė, kad beprasmiška bombarduoti laiškais, kurie iš esmės nepasiekia tikslo, ir šiais sunkmečio laikais sutaupyti tuos keletą USD?

6 Responses to “Brukalo aka spamo krizė”

  1. Eugenijus I. parašė:

    O pas mane kaip tik padaugejo:E Anksciau nieko nebudavo, o dabar net pro gmailo filtrus kazkokie sh pralenda…:( Nedaug 1-3 per diena, bet erzina.

  2. siesta parašė:

    į darbinį vis dar gaunu Dormeo ir viagros reklamas… bet jau taip retokai. čia gal padėjo perjungimai visokie per gmail sistemą, tai daugiau gal nusėda pačiam gmaile. bet turiu pripažinti, tikrai sumažėjo.

  3. walentina parašė:

    🙂 Laimingasis Grumlinas 🙂 Mano darbinis spamas tik isaugo 🙁 Blogai tas, jog meta tokius „briedus“ apie teisines paslaugas (ypac agituoja skirybas, nors da neiteisinom seimos :), uz giva gamta ir pan. Atrodo is kur suzino? Pasiklnisus suzinai, jog is tu paciu blogu, laisku rimtom istaigom ir pan.

  4. Mantas parašė:

    Man į paštą kaip anksčiau, taip ir dabar – retai kada ateina, nors daug kur registruojuosi internete 🙂

  5. Lapinas parašė:

    O aš praktiškai ir ankščiau nieko negaudavau tai taip ir dabar 🙂

  6. grumlinas parašė:

    Mjooo… pasirodo, labai įvairi situacija gaunasi. Per anksti džiūgavau, reikia laukti pakartotinio spamerių suaktyvėjimo musėt 😀