Feed on
Posts
Comments

Taigi, nors man Lietuvos politinis gyvenimas primena akvariumą, kur žuvys-politikieriai plūduriuoja kažkur už stiklo, ir mums nė motais jų tarpusavio makalavimasis, tačiau,būdamas labai smalsus, nutariau prasitestuoti, kuris gi kandidatas į Lietuvos Respublikos Prezidentus labiausiai atitinka mano pažiūras. Na ir ką – teoriškai turėčiau balsuoti už Algirdą Butkevičių, bet kad jo persvara prieš kitus tėra pora procentų, t.y. elementarios paklaidos dydžio. Bet keisčiausia yra tai, kad visi politikai išsirikiavę beveik viena greta 😀
Išvada? Paprasta – visi deklaruoja apyvienodes idėjas, tad jos tinkamos visiems, kaip vienodos kojinės.
Paklausite: „O kaip dėl smalsumo ir katino?“ Taip, taip, nereikėjo man testuotis, nes turėjau aiškų supratimą, už ką balsuoti.O dabar, nors ir žinau, už ka balsuosiu – suvokiu, jog tai, koks bus Lietuvos Respublikos Prezidentas, priklauso tik nuo ASMENYBĖS.

10 Responses to “Smalsumas katiną pražudė”

  1. Eugenijus I. parašė:

    Jie visa laika ten tik deklaracijom ir teuzsiima.

  2. grumlinas parašė:

    NU jo, žiopčioja, kaip žuvys akvariume, o ką nori tuo pasakyti – velnią suprasi 😉

  3. MariukasM parašė:

    Viskas priklausys ne tik nuo asmenybės, bet ir nuo jos atsparumo sistemai. Jei sistema nugalės, viskas liks kaip buvę.

  4. grumlinas parašė:

    -› MariukasM – taip, be abejo. Plaukimas prieš srovę yra labai varginantis, ne kiekvienas tą sugeba ir atlaiko. Tačiau mums reikia tikėti, kad bent vienas politikas Lietuvoje atėjo į valdžią ne kažkieno interesų atstovauti.

  5. xminde parašė:

    Kai aš atsakiau į visus 45 klausimus, man pakišo Mazūronį :D, nors prieš mano pasirinktą kandidatę Grybauskaitę jis pirmauja tik valstybės valdymo klausimais :).

  6. grumlinas parašė:

    -› xminde – tai vat ir nervas jama, kai tu ŽINAI, už ką balsuosi, o tau į pasamonę kala nesamonę 😀

  7. Adas parašė:

    Kadangi sistema labai vieningai pasirinko Grybauskaitę, jai neprireiks nei atsparumo nei plaukt prieš srovę. 😆

  8. Eugenijus I. parašė:

    Su Grybauskaite bus du scenarijai. Arba isspirs is barsciu kaip koki paksa, nes bus ne „kompanijos“ zmogus arba palenks i savo puse ir nieko nepasikeis.
    Dauguma i Grybauskaite ziuri kaip i koki mesija, atseit ateis ir vsika sutvarkys… deja deja… Ji protinga moteris, bet stebuklu tikrai jokiu nebus. O kad kazka realiai pakeist (jei isvis kazka keis) tikrai neuzteks 1 kadencijos.

  9. grumlinas parašė:

    Na Paksiaus istorija yra visai iš kitos operos – kaip naujokėlių-vagių grupė bandė perdalinti senų vagių „v zakonie“ pasivogtą turtą ir už tai gavo rūron.

  10. Adas parašė:

    O buvęs Alytaus VSD vadas, vežęs Paksui „Alitos“ dokumentus, po Pakso partijos staigiai tapo „socialdemokratu“, iš Alytaus išsikraustė ir tyli kaip žemė – panašu, kad tylėjimas gerai apmokėtas, o ir Pociūno likimas nelabai įkvepiantis. 😆