Feed on
Posts
Comments

Vakar mano brangiausioji parsinešė kvituką administracinei 20LT baudai. Už gatvės perėjimą ne vietoje, nors perėja buvo visai netoli. Linksmiausia, kad matė stovintį policijos awto ir pakrūmių elfus 😀 Pervedžiau Intyrnetu, vistiek nekur dėsies.
O kodėl teisybė? Ogi todėl, kad kai aš įkliūvu už kokį nors menką beigi niekingą greičio viršijimą (nors to jau nebuvo keletą metų tfu-tfu-tfu per kairį petį), brangiausioji mane po to zulina bene pusmetį. Vienžod, atėjo šventė ir į mano kaimą! Tiek jau to tų 20LT.

11 Responses to “Yra teisybė šiame pasaulyje!”

  1. cgedas parašė:

    Akivaizdu: tu elgies kaip statistinis vairuotojas, o ji elgiasi kaip statistinė pėsčioji. Statiškai nemaža tikimybė, kad įkliūsit:)

  2. grumlinas parašė:

    Statistika tai statistika, ale ji įkliuvo tai pirmąkart. O aš savo laiku kasmet pavasarį susimokėdavau pakrūmių elfamas „kelių mokestį“ už greitį. Tik keli metai, kai nebemoku – (gal) ramiau važiuoju 😉

  3. cgedas parašė:

    Todėl, statistiškai žiūrint, ilgainiui jūsų pažeidimų/įkliuvimų santykis turėtų išsilygint:)

  4. MariukasM parašė:

    Teisybė šiaip jau tame, kad pakliuvo pėsčiasis. Paprastai daugiau baudžiami vairuotojai, o tie, lakstydami per gatves kur pakliuvo, vis kažkaip praslysta 🙂

  5. xminde parašė:

    KOlega, įrėmink baudos kvitą ir pakabink matomoje vietoje, arba vežiokis Kiniriuxe, jei ką – po ranka turėsi „tramdymo“ priemonę :D.

  6. grumlinas parašė:

    @cgedas – gera pradžia – pusė darbo!

    @MariukasM – na bet kažkas jau pajudėjo iš mirties taško, nes kai mano brangiausiąją skalpavo, kaip sykis bobulka pakliuvo. pasirodo – recidyvistė – ar ne trečias kartas.

    @xminde – pasiūliau jai darbe pasikabinti įrėmintą, kaip pavyzdį kitoms darbuotojoms

  7. Pijus parašė:

    wtf pirma kart girdžiu apie tokią baudą …. :>

  8. Rasa parašė:

    :))))) Geras įrašas. Ir visiems skaitantiems smagu pasidarė, kad yra teisybė… 🙂

  9. grumlinas parašė:

    @Pijus – yra. nuo 10 iki 100LT

  10. cgedas parašė:

    @grumlinas, atleisk už smalsumą, bet kuo motyvuotas buvo būtent toks dydis – 20 lt?

  11. grumlinas parašė:

    @cgedas – mano brangiausioji iškart prisipažino nuodėmėje gyvenanti blogai pasielgusi ir ėmė labai-labai gailėtis. Juolab, kad ėjo iš poliklinikos po vizito pas gydytoją, apie ką irgi pranešė. Na, tai jie ir davė truputį daugiau už galimą minimumą, nors pradžioje šaipėsi, kad bauduos 90LT.