Feed on
Posts
Comments

365 žodžiai – 63

Na ką – rinkimai-rinkimai, ir po rinkimų. Dabar prasidės analizės, kodėl vieni laimėjo, kiti pralaimėjo, politikieriai formuos koalicijas. O šiaip tai daugeliu atvejų turbūt miestelėnai tiesiog parsidavė už pažadų karoliukus ir veidrodėlius. Iš kitos pusės – gauname tokią valdžią, kokie esame patys. Ir guodiesi žmogus, kad tik keturiems metams, o jau po to tai tikrai tavęs neapgaus. Artėja dar vieni rinkimai, ten įtampos daugiau dėl titulo.

4 Responses to “365 žodžiai – 63”

  1. scania parašė:

    Nu rezultatai tai vis tiek įdomūs. Pvz imkim teorinį rajoną: laimėjo dabartinis sukčius, bet: jo maklės neįrodytos, jo oponentai rinkimuose absoliutūs vagys, šiaip kvailiai ar žali valstiečiai. Tai nereikėtų didžiuotis, kad procentu laimėjai prieš tokį kandidatą, kuris visiškas pravalas. Panašiai kaip nederėtų didžiuotis poršė superextraquadroturbo vairuotojui, kad pagaliau įstengė aplenkt citroen 2CV.
    Dabar pagrindinė mįslė: kaip taip padaryta, kad visi kandidatai vieno moralinio veido?!

    • grumlinas parašė:

      Inkubatoriniai jie kiba?

      • scania parašė:

        Labai gali būti. Hmm, arba klonavimas! Pvz kaip kandidato įmonė su 450€ algų vidurkiu? Tai jis ir valdžioje taip rūpinsis? O kaip apeina vmį tikrinimus? Švogeris? Ir net toks renka balsus! Kiti DAR baisesni. Spėju, visko šaknys teisėsaugoje per medžiotojų būrelius.

        • grumlinas parašė:

          Užmečiau akį į rinkimų suvestinę. Panašu, kad medžiotojų būreliai pavirto visuomeniniais komitetais.