Feed on
Posts
Comments

Apie katiną-apgaviką

Savaitgaliais aš keliuosi ~8:15, o mano geresnioji pusė lieka miegoti dar porą valandų. Tačiau mūsų katino Čipso nuomone, miegas miegu, o jo maitinimas turi nesustoti, tad jis būtent tuo metu visokiais būdais žadina mano geresniąją pusę vardan pusrytukų. Dažniausiai ji keliasi ir šeria mūsų proglotitą, tačiau kai kada neapsikentusi šaukia man, kad aš jį užkiščiau rytine maistelio porcija. Vakar aš atsikėliau kaip visados, einu dar snausdamas į geravietę, o pro kojas meteoru pralekia Čipsas, sustoja prieš mane atsisukdamas ir garsiu balsu sako „MIAU!“ Nu ką, aišku, reikia šerti balvoną. Nueinu virtuvėn, pridedu maistelio, ans laimingas lapnoja, o aš pereinu prie savo svarbalų.
Po poros valandų, jau važiuodami su mano geresniąja puse link Druskininkų, išsišnekėjome apie tai, kad aš jį šįryt pamaitinau be jos prašymo. Buvo daug juoko, kai ji pranešė, kad ans gavo savo pusrytukus ~7:00, o aš jį šėriau jau antrą kartą tą patį rytą.
Nubetpadla! Kaip gailiai ir alkanai jis kniaukė… Vistik sugeba tie mūsų žvėrys susidėlioti sau gyvenimą sočiai, patogiai ir gerai, nors tu ką! 😀


Laptopo maitblokis turi būti arba po kaklu, arba po pilvu, idant Čipsas gyventų šilumoje 😉
20170121_213121

15 Responses to “Apie katiną-apgaviką”

  1. Voldemaras parašė:

    …priklausomas nuo elektros sukuriamo lauko ar nuo šiluminio efekto? O gal nuo abiejų?

  2. Ele parašė:

    Mano žiurkėnas Kristupėlis turi padorumo nieko nereikalauti. Vis tiek visko gauna.

  3. Siesta parašė:

    Ha, mūsų katinas labai naudojosi šia apsivalgymo proga, kai atsikraustėm laikinai pagyventi pas mano brolį 😀 Tai jį nuolat terorizuodavo, nors būdavo visada pašertas. O bro iš gailesčio, kad katinukas alkanas vis įdėdavo… 😀 Supranta tie katinai labai puikiai, kaip reikia manipuliuoti.

  4. liuka-katinelis parašė:

    I kebabus juos visus.