Feed on
Posts
Comments

Pasižiūrėjau internetuoee, kaip sekasi formuoti naująją valdžią. Nu ką, vienos dienos teisingumo ministras, kilkęs iš nomenklatūrinių berniukų, turbūt yra visos valdžios kvintesencija, ir kažko geresnio iš tos „profesionalų vyriausybės“ tikėtis neverta. Tskant, я слепила тебя из того, что под рукой было, kaip pasakytų putlerinėje Rusijoje sėkmingą karjerą darantis naujojo Seimo daugumos lyderio brolis.
Anyway, pasiskaičius/pasiklausius kai kurių naujų seimūnų ir seimūnių minčių, man susidarė įspūdis, kad valdantiesiems kažkas prisuko ekologiškas molines galvas. Tai va ir galvoju, kaip juos teisingai trumpai pavadinti; moliagalviais ar molingalviais?

8 Responses to “Moliagalviai ar molingalviai?”

  1. scania parašė:

    Na, jei teisingos partijos būtų dirbę šaliai ir piliečiams – tokių nė iš tolo neišrinktų.

      • scania parašė:

        Kitas dalykas – iš ko rinkomės. Vieni vogė ir griovė šalį, kiti buvo tiesiog kiti. Ir viskas.
        Nu ir arogancija perpus su cinizmu.
        Kubilius ryte pripažįsta, kad valdžiauninkai pavagia po 4 mlrd litų per metus – vakare atima iš pensininkų 200 mln. Cinizmas.
        Butkevičius visa spėka puola įteisinti Vijūnėlių. Ir daug kartų pakartoja, kad tame viskas very naisiai.
        Čia tik pavyzdžiai, kodėl reikėjo pakeist juos. O kuo pakeitėm? Ką turėjom…
        Beje, ir JAV ir JK viskas lygiai taip pat.

  2. Voldemaras parašė:

    Na tamstos juokaujat- dirbti piliečiams, ko tada iš viso eiti į valdžią…

  3. Kleki Petra [atsarginis] parašė:

    Jei partijos nedirbo šaliai ir piliečiams , reiškiasi jos negali būti teisingomis vadinamos. Gi partijų paskirtis politinėje sistemoje determinuoti visuomenę ir savo programomis [ir veiksmais svarbiausia] Konstitucijos rėmuose suformuoti valdžių atšakas, kurios ir veda šalį ir piliečius tarptautinėje ir vidaus veikloje. iš ko ir vyksta mūsų visų gyvenimas [jo kokybė].
    Negaliu vertinti naujųjų pagal standartus [ de jure dar nedirba, o ir pradėjus dirbti dar 100 d. nėr], bet emocinės [logikos pagrindu pagal vykstančių procesų stebėjimą] nuostatos leidžia pajuokauti – panašu atėjo “Mao su chunveibinais“… .

  4. vyr parašė:

    moliavalgiai. Nors pala, čia gal jau apie elektoratą 🙂