Feed on
Posts
Comments

Pilnas Flickr fotoalbumas


Kaip jau rašiau, su mano geresniąja puse apturėjome labai pažintinę kelionę po Latviją, tiksliau, link Ventspilio ir po Ventspilio apylinkes. Objektų sąrašas buvo gana didelis, bet išvažiavome be jokių navigacijų, tiesiog susidarę lankytinų vietų sąrašiuką lankymo tvarka 😉 Planavome varyti awtobanu nuo Kowno iki Kryžkalnio, tada link Kelmės, nuo ten tiesiai kirsti link Mažeikių. Deja, užsišnekėję nepastebėjome nuvažiavimo į 158 kelią, o kai susigaudėme, kad miname link Šiaulių, pasielgėme savo klasikiniu būdu – „likimas nori, kad mes važiuotume ten“. Nu ir ką – pakeliui aplankėme tikrai aplankytiną Zuikiškės ąžuolą.
IMGP7515


Anyway, prieš Šiaulus jau tikrai pasukome link Mažeikių ir ties Ežere kirtome LT-LV sieną.
IMGP7527


Keliai Latvijoje kur kas prastesni nei Lietuvoje ar Lenkijoje, tačiau mes iš to problemos nedarome. Pakeliui tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje masiškai sunokę javai, pilna kombainų, prasidėjo javapjūtė.
IMGP7532


Latvijoje pastebėjome įdomų dalyką – prie daugumos kapinių stovi galingi mūriniai vartai-varpinės (yep, vartai užverti, varpai pakabinti, šniūrai kabo).
IMGP7541


Tai tiek pirmos dienos įspūdžių iš kelionės iki Kuldygos, o konkretūs įspūdžiai iš Skrundos-2, Kuldygos ir Ventspilio dar bus 🙂

Comments are closed.