Feed on
Posts
Comments

Vakar buvau rernginyje. Įspūdinga.
Premjeras sudalyvavo asmeniškai, Prezidentė – online.
Pabendravau su ex-grupiokais. Fain.
CAM00896

9 Responses to “VISI aka VGTU – 60 metų”

  1. Kleki Petra parašė:

    Kaip alumnas sveikinu.

  2. Taškas parašė:

    KPI VF kur?

    • grumlinas parašė:

      o šitie prie ko?

      • Taškas parašė:

        kaip tai prie ko – mano diplome parašyta – įstojo i KPI VF ir baigė VISI (1972).
        Teko dar prie Aušros vartų paskaitas lankyti.

        • grumlinas parašė:

          Buvo prezentacijoej toks faktas paminėtas, bet neakcentuotas 😉

        • Kleki Petra parašė:

          Aš kai įstojau 1976 į PCS, sakė VISI nuo 1969 [tada maždaug ir pastatė Saulėtekyje centr. rūmus. Pamenu minėjo , kad statybą perkėlė iš Kauno stacionarą, iki to buvo vakarinis ir neakivaizdinis kaip įsivaizduoju I rūmuose [Basanavičiaus]. Ten ir karinė katedra dieniniams.Centriniai plėtėsi, studijuojant pastatė Ilab.pradžiai prie Sapieginės ir “Kamčiatkos“. Kiti barakai buvo Bistryčios ir “Niujorke“.
          II rūmuose [geležinkeliečių pastate prie tada baldų parduotuvės] dėstė braižomąją geometriją. III rūmai prie Aušros vartų buvo geodezija ir hidraulika, dar miestų statyba.IV rūmai [kitoj gatvės pusėj po bromos] studijavom elektrotechniką ir buvo pradžiai biblioteka [po to perkėlė prie Bočių kabako].
          Kai nuo 1999 dirbau dėstytoju antraeilininku [jau VGTU], paskaitas vedžiau dar Plytinės g. [prie šaltinio] transportininkams, elektronščikams [trijų piatiorkų pastate] ir Saulėtekyje pristatė dar laboratorinį, naują fizinio salę [vietoj pripučiamos], architektams buvo Trakų 2, kur Atlantai laiko balkoną ir žinau aviatoriai studijavo Rodunės kelyje [Gustaičio institutas]. 2006 buvo 50-metis irgi Siemens arenoj. O 2012 baigiau procevot ten , tai toliau nežinau.

          • grumlinas parašė:

            Mums paskaitos būdavo III rūmuose prie Aušros vartų, nedidelė dalis paskaitų ir fizinis – IV rūmuose, vieną dieną savaitėje Centriniuose Saulėtekyje. Prasidėjus kariniam parengimui – dar ir Basnavičiaus gatvėje. Geodezijos katedros perkėlimo į Saulėtekį nebesulaukiau, baigiau anksčiau 😉

            • Taškas parašė:

              Aš į vakarinį PCS iš Kauno persivedžiau po 5 semestrų. Grupiokai vis pasakojo apie kelis super kirvius dėstytuvus- fiziką, sukirtusį ar ne 80 procentų studentų berods už laboratorinius. „Tikybų“ dėstytoją Burokevičių. Dar, kad visiškai nevaldė paskaitose studentų – ekonomistą Šimėną.
              Paskaitas Geležinkeliečių pastate, architektūros katedrą prie Atlantų atsimenu, kas tie „prie Sapieginės ir “Kamčiatkos“. Kiti barakai buvo Bistryčios ir “Niujorke“ – nežinau.