Feed on
Posts
Comments

Apie dresūrą

Nzn, ar aš nepastebėjau, ar iš tikrųjų taip yra, kad po to, kai Turkija nukalė rosijanų Su-24. rosiajanai nė karto nepažeidė NATO šalių oro erdvės ir baigė cirkus su pavojingais priartėjimais. Gal ir NATO oro policijai reiktų perimti pozityvią turkų patirtį?

15 Responses to “Apie dresūrą”

  1. scania parašė:

    Gal žibalą išskraidė?

  2. Taškas parašė:

    Jo, europėnams tik to ir tetrūksta. Švedai ruošiasi grįžti prie šauktinių- trūksta darbo jėgos pabėgėliams aptarnauti, olandai savo moteris gina nuo seksualinių priekabiavimų užsidėję mini sijonukus, anglai bijo mokinukų ekskursijon vežti į žiemyną, nes autobusus puola … Ir taip kasdieną po naujieną…
    O yra ir tokių – neskelbiamų. Giminaitis, 12 metų jau turįs Švedijos pilietybę, šįmet niekaip negali nusipirkti namo. Švedai juos parduoda tik aukcionu. Sulekia arabai, sukelia kainą, moka iškart grynais ir vsio.

    Negi dar nedaėjo Nobelio laureato nuopelnai? Sirijoj kažkokios nesveikos ambicijos ir tik jos. Sutvarkyti tuos velnius ir susivienijus keblu, o kovojant atskirai – matyt, neįmanoma.

    • grumlinas parašė:

      Dėl vikso kaltas Barakas Huseinovičius – tipo: Если в кране нет воды…

      • Taškas parašė:

        Labai juokinga 🙁 Pasikartosiu – nors Kadafis, tas baisus diktatorius prieš afropavasarį įspėjo „Kai manęs nebus, Afrika pavers Europą Afrika“, dundukas proto bokštas Huseinovičius nepatikėjo, o gal sąmoningai – tikslu sunaikinti Europą nuknekcino tą beduiną.
        Nu, negi neakivaizdu?

        Afrika pavers Europą Afrika.

        • grumlinas parašė:

          O man px – jei Europa tą leidžia daryti – tik to ji ir teverta. Prievarta mielas nebūsi, škias laikas eiti dugnan ir po to arba kabarotis viršun, arba taip ir likti šūde, pavydžiai žiūrint į tas šalis, kur tolerastijos ir liberastijos mėšlas neužliejo smegenų.

          • Taškas parašė:

            Nevaidink tik – rūpinies dvarais, vien dėl to, kad jie lietuviškai europietiški…tokia poza nelabai Tau tinkanti.

            Vis dažniau galvoju, kad gal iš tikro veikia ta rusų įvardinta chaoso teorija, padedanti JAV valdyt likusį pasaulį.

            Ir tas Su-24 vien tam, kad du ožius suvesti ant vieno liepto. Ir tik belieka ginčytis, kuris jų – Putinas ar Erdoganas didesnis niekšas, priešas etc.

            Beje, estai iš tos antirusiškos isterijos beveik juokiasi, lėtapėdžiai

            • grumlinas parašė:

              Tai lai valdo JAV tą likusį pasaulį, neigi gaila? Svarbu, kad nesugrįžtu rosijanai, kurie jau tikrai pasistengtų šįkart visus labusus-fašistus išnaikinti