Feed on
Posts
Comments

Amrikėnų trolingas apie paskutinius Rosijanijos straksėjimus:
But to go to your broader question about the relations between our two countries, there’s no doubt that there are some vigorous disagreements between our two countries on issues like Ukraine and Syria most prominently. And I think we’ve been pretty candid about our concerns about Russian behavior, particularly with regard to those two countries.
But the Cold War — I’m certainly no historian, but the Cold War was characterized by two international superpowers who were in a sort of global test that was backed by the threat of the use of nuclear weapons.
The situation today is much different than that. Russia is no longer a superpower — observed in the last couple of weeks that the condition of Russia’s economy is weak and further deteriorating. They are now the 15th largest economy in the world, and they rank somewhere behind Spain. And their economy is getting worse. And Russia is isolated in a significant way — not just from countries in Europe, but as they get further engaged in a sectarian quagmire inside of Syria, they’re finding that the only friends that they have there to fight in a difficult fight with them are — is a floundering Syrian government and the Iranian regime.
So Russia does not have the same kind of influence around the globe that the Soviet Union once did. Russia does not have the kind of economic power that the Soviet Union once was able to flex. And clearly the relationship between our two countries has been significantly affected by that because in that time period the influence of the United States has only increased and been enhanced. Our economy continues to get stronger. And that isn’t just good for the American people, it also enhances our international influence, as well.

14 Responses to “Rosijanija – nebe supervalstybė”

  1. Taškas parašė:

    McCain: Russia Is a Gas Station – Not a Country

    Tik visiškas POLITIKOS debilas gali taip arogantiškai išsisakyti. Tai – amsėjimas. Amsėjimas, kuris tik сплачивает aplojamuosius rusus.
    Na, jeigu ant mūsų valstybės kas taip pasakytų – kokia reakcija būtų?! Ar ant mūsų JEDG kas taip iš svetrur sakytų? Net aš- manąs, kad po poros dešimtmečių TAUTA jeigu neteis Jos, o tik keiks už gigantiškus, gal net lemtingus promachus , pasipiktinčiau.

    Nu, nesiseka pastaruosius dešimtmečius Amerikai su prezidentais. Po Reigano. Dunduką Huseinovičių maudo kaip kokį žąsiuką Vladimirovičius.

    Huseinovičiaus artima aplinka riaumoja, kaip išromyti liūtai, jo vasalai amsi, o mes kiauksim.

    „Rusija nebėra supervalstybė“ – ot ,bliad, atradimas! Taigi, pats Putinas tą sako. Ar jau jums visai nuo neapykantos akys aptemo? Aš irgi nemyliu nei jo, nei RF.
    Visada rašiau ČIA daugmaž tą patį – BLOGIO GENIJUS PUTINAS 3,14sa NOBELIO LAUREATĄ .

    Dvi Europos nelaimės – Putinas ir Obama. Trečia – komsomolkės dvi – Angela ir Dalia.

    • grumlinas parašė:

      Amerikėnai ne amsi, amerikėnai atvirai tyčiojasi iš nedoimperijos, kurios vertė mažesnė už kompanijos Apple vertę. Ir ta vartė užtikrinati krenta.
      Kaslink amerikėnpreziūdentų. Kažkaip ne JAV sužlugo, o TSRSas. Ir jei amerikėnų maisto pagalba savo laiku – Rosijianijos išvis nebūtų, bo būtų išdvėsę. Greitai, oi greitai pamiršta, kieno ranką rosijanai savo laiku bučiavo už numestą vištos šlaunelę 😀
      Blogio genijus Putleris yra 3,14samas Nobelio laureato. Paskutiniai Rosijanijos resursai deginami Sirijoje, kai sauditai neskubėdami užima tradicines Rosijanijos rinkas Europoje. Ir Afganistanas 2.0 nebe už kalnų 😉
      Dvi Europos nelaimės – Putleris Botoksinis ir Olandas Varliaėdis. O trečia – visokie vaclavaiklausai ir panašus prorusiškas mėšlas.
      Taip kad nepanikuok, pamatysi dar savo gyvenime Putlerį pabėgusį į kokią Venesuelą 😀

      • Taškas parašė:

        būtų fain 🙂

        • grumlinas parašė:

          bus 🙂 šalis, kurios fiurerį, akivaizdžiai varantį šalį šiknon, oficialiai palaiko 90% gyventojų, neturi šansų.
          aišku, galimas variantas, kai vietoje Putlerio turėsime Girkiną, tačiau šis neturi net taktiko sugebėjimų 😀

          • Taškas parašė:

            Pasižiūrėjau, kas tas Girkinas. 🙂 Galėtų pirma raidė ir B būti…

            Žinau, kad neskaitai nei Tu, o greičiausiai ir Scania tokių kremliaus agentų, kaip Plečkaičio , bet va šitą iiiilgąąąą straipsnį tūlo Mindaugo Puidoko perskaitykite:

            http://www.ekspertai.eu/ar-tikrai-vputinas-pasimetes-ir-rusija-nezino-ka-daro-sirijoje85549/

            Bliamba, prisminkite sovietmetį- juk netikėjote oficiozais 🙁

            • grumlinas parašė:

              Perskaičiau. Man asmeniškai nieko naujo, kaslink Putlerio bandymo priversti Vakarus jį vėl priimti į civilizuotų valstybių tarpą ir duoti indulgenciją Krymui.
              Tiesą pasakius, Puidokas visiškai nemini nei to, kad Rusija yra gilioje ekonominėje krizėje (kas gresia visų Putlerio planų žluogimu), nei to, kad iš esmės ta krizė ne tiek dėl karo Ukrainoje, kiek karas Ukrainoje būtent dėl krizės (jos pirmi požymiai buvo dar 2013m., o geriausias būdas nukreipti dėmesį yra nedidelis pergalingas karas a la 2008m. agresija prieš Gruziją)
              Aš asmeniškai nei nuverinu Putlerio, nei jo pervertinu – jis tiesiog bando juodai blefuoti su viso labo keliomis teturimomis stipriomis kortomis. Jam pakolkas sekasi, tačiau šuleriai anksčiau arba vėliua pakliūna, ir tada juos pyzdina, kai kada iki mirties.
              Taip kad pažėsime, kur reikalai pasisuks

              • Taškas parašė:

                taigi – “ Jam pakolkas sekasi, tačiau…“ Deja.

                P.S. Ir aš norėčiau, kad taip jam nesisektų.
                Kartagina… tik kad Obama durnas. 🙁

                • grumlinas parašė:

                  Kartagina bus. Ir tavo taip nevirškinamas Huseinovičius jau greit out 😀

                  • Taškas parašė:

                    tik kas vietoj jo? Ta kvaiša Klintonienė? Jei Trampas – patiktų gal.
                    Nėr Ruzvelto/Trumeno/Reigano kalibro politikų ant tos Amerikės. Nuo fermerių Bušų irgi bloga jau…

                    • grumlinas parašė:

                      Kvaišumas gali būti pagydomas gera patarėjų komanda, kaip kad Reigano atveju – jis buvo antikomunistinis lochų lochas, jei atvirai, tačiau būtrent stipri komanda ir padarė jį dideliu

                    • Taškas parašė:

                      dėl Reigano =100%

                    • grumlinas parašė:

                      Taip kad ir naujasis amerikėnvadis gali būti analogas – paink kad ir makeiną – antikomunizmo/antirusiškumo jam per akis, duok tik komandą

  2. Yo! parašė:

    Пиночета на вас нету!