Feed on
Posts
Comments

Pre-Bitlams – 57

1958-10-18 klube New Clubmoor Hall, Norris Green, Liverpool pirmąkart grojo The Quarrymen (Bitlų pirmtakai) su Polu. Dalyviai: John Lennon, Paul McCartney, Eric Griffiths, Colin Hanton ir Len Garry. Polas grojo kelias Džono dainas – taip gimė garsioji hitų mašina Lennon-McCartney.
The Quarry Men

Atpažinti Bitlus gana sunku, tačiau galima – turėkime omenyje, kad jie iki Epšteino nešiojo juodus odinius švarkus ir grojo svetimus rock-n-roll ir skiffle hitus 😉


P.S. blemba, jie grojo jau tuo metu, kai manęs dar nebuvo 😀

2 Responses to “Pre-Bitlams – 57”

  1. Taškas parašė:

    Aš buvau! Apie juos spaudoj ten rašė maždaug įsivaizduoji kaip. Kažkaip per glušinamas stotis neteko išgirsti jų bent vienos dainos pilnai.
    O Rygoje, per Pabaltijo Politechnikumų festivalio į VEF-o salės scenos užkulisius latviai atsinešė JAUZA su įgrotom daugmaž švariai dviem dainomis. Klausėm visi šokiruoti, kur tie skrabalai/bezdalai/ aprašyti… berods, buvo GIRL…neatsimenu jau… taigi, lyrinė, melodinga daina…
    Tais pačiais metais Kauno halėje Mindaugas Tamošiūnas per savo OKTAVA orkestro koncertą pastatė 4 muzikantus – du tikrai grojančius gitara ir du su tokimis fanerinėmis, su perukais, 5 minutes aiškino Jovaiša, kad čia parodija ir … dėjo.
    Pilna salė bisavo gal 10 kartų, pašėlom visi, je,je,je …. ot, buvo laikai – koks saldus draudžiamas vaisius.
    Po metų kitų šokiuose visada grodavo jų melodijas jau laisvai.