Feed on
Posts
Comments

Taigi, antrasis oficialus Akvariumo labumas: Trikampis, išleistas tais pačiais 1981m. (iš vios tuomet išėjo 3 albumai). Albumas praktiškai teminis, didžiąja dalimi sudarytas iš „nerimtų“ dainų („rimtas“ bus trečiasis albumas)

Topinis gabalas IMHO „Du traktoristai“ – tokios stiliaus laipsniškai taps firminiu Akvariumo stiliumi.

Аквариум — Два тракториста


Tarp kitko, jis buvo sukurtas dar su Maiku Naumenko įrašytame juostiniame albume „Visi broliai – seserys“ (šiaip tikrai įdomus iki-Akvariuminis albumas) buvusio gabalo pagrindu, šiek tiek pakeičiant tekstą:
Yra variantas su kiek pakeistu tekstu:

4 Responses to “Akvarium: Trikampis, 1981”

  1. Yo! parašė:

    na, kad į Все братья – сестры albuma ji nebuvo itraukta. Ir atliko ja Seva Gakelis albume Treugolnik. Tekstas BG, muzika Olgos Peršin’os.

    • grumlinas parašė:

      Yep, esi teisus. Visi broliai -seserys albume jos tikrai nėra, atidžiai perklausiau dar kartą (šiaip albumas vertas dėmesio). Kadangi klausiausi fone, rašinėdamas.naršydamas, įtariu, kad Youtube iš šito albumo peršoko kažin kur, ir susidarė įspūdis, kad ji albume 😀
      Anyway – įdomus alternatyvus tekstas – pradinis?

  2. Yo! parašė:

    Tekstas BG, sklerotikas (as) tik pamirso kilmes istorija, kazkuriam is savo DVD BG pasakojo kaip ana susikure. Muzika pianinu tai Peršina ant bajerio jai suskambino kol BG Kriukoobraznaja daina tiunino. Visi broliai -seserys buvo irasyti juostiniu magnetofonu (lyg ir Jupiter) ir kopijavimo busu isplito po visa sajunga, kol nenugule i albuma. Ne visos dainos isliko. Bet pats arbumas ir geras (nesuj svoj nos v ciuzoj nishtiak….)