Feed on
Posts
Comments

Iš internetų:
Jeigu mes sugebame patys sau iš nieko susikurti problemas – gal pabandome iš nieko susikurti sau laimę?

3 Responses to “Apie problemas ir laimę”

  1. Taškas parašė:

    Labai kartais padeda va toki nutikimai:

    Bet pvz. Lietuvoje gyvenančių prancūzų kažkokio sambūrio prezidentas šiandien M.Mažvydo progimnazijoje prisistatė lietuviškai, galantiškai atsiprašė, kad tęs kalbą prancūziškai ir pareiškė:

    – Mes, prancūzai, pavydim jums rugsėjo pirmosios.

    Fain, smagu girdėti tokius dalykus, sakomus nuoširdžiai. Ir dar iš prancūzo skrybėlėto…
    Paglostytas tokiu komplimentu, juk ne kasdien išgirsti ką nors gero apie mus ( šalį – dievo laukus, anot Erlicko), tenka – NORFA aikštelėje matau – atvažiuoja labai daili, lyg tai Porše.bet dvigubai ilgesnė, bet užtat tokia pat žemutė ir dvivietė, ir dar- su tentiniu stogu. Kažko nervingai sukinėjasi, prie manęs priartėja- vairuotoja – dar dailesnė negu Jaguaras jos dvidešimtmetinis…fain, aišku, bet kokioj Nicoj geriau tiktų…Ir toji ponia, ne panelytė, o madam tikra tokia šarman… Ai, vis tiek gražu, kad spalva kažkokia neryški, gal specialiai prie plaukų spalvos pritaikyta…kreminė, pilka…ir numeriai kad lietuviški…

    Matau – iš tolo atvažiuoja du jauni žmonės. Šaligatviu. Šalia mano mašinos- Volvo kombi. Panelė įvažiuoja į tarpą, atsidaro mašinos duris ir nuo savo vežimėlio įsiropščia keleivio vieton. Apvažiavęs Volvo jaunikaitis nusitraukia jos vežimėlį ir įkelia bagažinėn. Įtvirtina. Tada, kažkaip keistai apsuka savo vežimėlį, gal nepasiekia dangčio, kad jį uždaryti? Ne, išlipa iš vežimėlio ir įkelia ir jį bagažinėn… Uždaro dangtį ir labai sunkiai, ramstydamasis į stogą, įsėda mašinon ir nuvažiuoja… Tai truko gal 5 minutes, gal penkis kartus save sulaikiau, kad neiššokt pagalbon… bet ir aš tai esu girdėjęs- tai tik įskaudintų juos… Ir šiaip niekad neužimu negaliujų vietos, bet dabar, pamatęs kokį runkelį taip darant, tikrai jam tą ir pasakysiu…tiesiai/šviesiai.

    Vasara baigėsi. O juk taip nesenai dar buvo 28 laipsniai pavėsyje…

    28 degrés à l’ ombre

    https://www.youtube.com/watch?v=B2YXMjAP6r0

    • Taškas parašė:

      pardon, copy/paste – blogai padariau, norėjau tik apie jaunuolius tą pastraipą inkelti.

    • grumlinas parašė:

      Kad ir kaip vietos parkinge nebūtų – nieksd nestoju neįgaliųjų vieton, skirtingai nuo budulių ir budulkių. Senamadiškas?