Feed on
Posts
Comments

Apie asociacijas

Taip sau, pamąsčiau, kad iki 2014-08-13 naudota Novorusijos Federacijos (Dumbasas+Lugandonas) vėliava labai primena kažką matyto.


Nu taip – Amerikos Valstijų Konfederacijos.

Tik matyt, konfederatų likimas nedavė ramybės separatistams, bo ir jų istorija panašiai klostosi, tai Novorusija pasiėmė buvusį Rusijos carų štandartą 😀 Tikisi išvengti konfederatų likimo?

7 Responses to “Apie asociacijas”

  1. Gunas parašė:

    Kaip sakoma, kaip laivą pavadinsi, taip jis ir plauks(c) kapitonas Vrungelis … 🙂

  2. Rytis I parašė:

    Vėliavas keičia kaip kojines… Tik dar gegužy „oficialiai“ pasitvirtino vieną, dabar – kita. Blaškosi chebra savo pasirinkimuose – federacija mažai dabar jau tikėtina.

    • grumlinas parašė:

      …plius tie vadai-vadukai tiek tarpusavyje pjaunasi, kad Putleris buvo priverstas atsiųsti emisarus iš Padniestrės, kad tie pabandytų kokią nors tvarką įvesti. Tik,ko gero, jau per vėlu

      • Taškas parašė:

        Juokiasi puodas…. mums dėl vėliavos spalvų pasirinkimo tikrai geriau ne tik kad nekalbėt, bet ir galvot nepatartina…

        Dėl Putlerio ir Padniestrės- Viešpatie, kaip būtų gerai, jei Nevzorovas būtų bent trečdaliu teisus. Deja, kol kas nepanašu, jog salagos chocholai duotų į kaulus maskoliams reznikams solovjams, kurie kartu su mūsų draugais – kovotojais už laisvę čėčėnais. Bet kuriam iš jų ar nudėti šunį ar žmogų – tas pats.
        Daug iš mūsų – europėnų – šunį gali nudėti? Taigi. Tik šunį gi. Slabakai.

        • grumlinas parašė:

          Sprendžiant iš to, ką aš matau Ukrainos frontuose – sunkiai, bet atkakaliuai ukrainiečiai laimi. btw, situacija kažkuo panaši į JAV Pilietinį karą – šiauriečiai visuose mūšiuose patirdavo kur kas didesniuys nuostolious, nei pietiečiai, tačiau galų gale nugalėjo

        • Rytis I parašė:

          Ten ne čečėnai – ten tik kadyrofcai 🙂 Nevzorovo „teisumas“ domina tiek pat, kaip ir kokio Užkalnio. Panašus santykis – su skaitytoju. Beje, kažkada palaikė Žirinovskio kandidatūrą į prezidentus. Ot, dabar žiaukčiotume nuo tokio „teisumo“..