Feed on
Posts
Comments

Apie pakantumą

Šiaip esmi labai pakantus. Netgi durniams – juos visad kantriai išklausau, bo galima išgirsti įdomių beigi keistų dalykų. Tik niekad su jais nesiginčiju, bo savo teritorijoje jie visad nugali.

9 Responses to “Apie pakantumą”

  1. Taškas parašė:

    Nevzorovas:

    – Ne visus. Nepamirškite, kad tai vis vien yra baisi, buka, nusikalstama masė, kurią tikrai instruktuoja retai pasitaikantys, iš tiesų puikūs kariai – samdiniai. Bet jų labai mažai. Kai viskas prasidėjo, kai Rusijoje formavosi tokia samdinių brolija, tai buvo maždaug Karabacho laikais, jų buvo apie 120 žmonių. Jugoslavijos laikais jų liko gal apie 80. O po visų Čečėnijų – 40 žmonių.

    Tai yra, jų iš principo labai nedaug. Pusė iš tų, kurie buvo ten pašaukti po imperinės idėjos vėliavomis, iš Donbaso išvažiavo, nes jie nemoka kariauti iš gimdymo namų langų, prisidengdami kūdikiais. Ir dar septyni iš jų jau žuvo.

    • Rytis I parašė:

      Nieko naujo šiaip nepasakė. Kažkas jį atrodo visgi sieja su Ukraina, labiau nei Rusija su savo durchata – jei net su senais koriešais keliai išsiskyrė… O bet kaip išvinguriuoja:
      „Nors aš puikiai suprantu, kad jie teroristai, ir kad tai, ką jie daro, yra košmaras, ten yra ir labai gerų žmonių. Tikrų žmonių. Turiu omenyje jų protą, narsą, gerumą, didžiadvasiškumą.“
      Aha, „didžiadvasiški“ tokie galvažudžiai, daug baisesni gal net už serijinius maniakus, kurie vien paėmus taip Čečėniją, grobė, tardė, kankino ir žudė šimtus žmonių, ant jų sąžinės visi postsovietiniai brolžudiški karai ir išdraskytos šeimos ir giminės. Tas pats Girkinas-Strielkovas nulaužtame jo maile apie galimybę spausdinti vieną iš savo brošiūrų paaiškina kodėl to daryti nereikėtų:
      Публиковать нельзя потому, что люди, которых мы захватывали, как правило, после допроса бесследно пропадали. Освобождали только „случайных“. Остальных – без суда. Не надо, короче.
      Nevzorovas juos užjaučia.. ir jei reiks, visada padės. Nebūna buvusių, o vat jaunėliui žurnaliūgai makaronus pakabinti – būtina 🙂

      • Taškas parašė:

        Mane Nevzorovo šis halsas tiesiog šokiravo. Kaip jo dar neuždarė į namus be rankenų? Kas kas, o jis tai apie smogikus profus tikrai išmano. Mano vardyti keli šimtai savanorių, gerai apmokamų samdinių – visai REALUS kiekis. O jeigu dar tarp jų atrast kokį tuziną ukrainiečių – patriotų, kurie kautųsi ne vien dėl pinigų…būtų JĖGOS ARGUMENTAS būtinas būtent toje situacijoje. Ne įprastas prasivardžiavimas a la:
        http://s.tvp.pl/images/c/0/4/uid_c044adf5ada835ecf004a401ab7ee8941408027860813_width_800_play_0_pos_700_gs_0.jpg
        Būtų įdomu, jei Nevzorovą + Paleckį mūsų TV pasikviestų diskusijai su valatkomis, miliūtėmis ir kitais mūsų visažyniais. Dar Audrių Butkevičių ir Skučą.

        Kadangi Lietuvoje Nevzorovas persona non grata, gal parašyti Solovjovui, kad pasikviestų?

        • grumlinas parašė:

          Tiesą pasakius, mes visiškai nežinome, kaip klostysis Ukrainos-Rusijos (būtent Ukrainos-Rusijos, o ne Rusijos-Ukrainos) santykiai, kai bus baigta Lugandono ir Dumbaso epopėja – ką Ukraina gali nuveikti Kryme diversinio karo plotmėje? 😉

        • Rytis I parašė:

          Diskusijos skirtos vien liumpenams palinksminti. Reikalingas nepriklausomas (svarbu) teismas, ir gal net pats aukščiausias..

          • Taškas parašė:

            Vat, vat – vietoj argumento JĖGOS – JĖGOS argumentas:

            Valdžia pavėlavo dešimt metų: rusų propaganda nebesustabdoma?

            http://tv.lrytas.lt/?id=14084610581407101750

            Pirmyn į democenzūra 🙁 🙁 🙁

            • Rytis I parašė:

              Vėl š. mala: „Teismo sprendimu keliems mėnesiams jau buvo uždrausta retransliuoti kelis rusiškus kanalus, kurie nuo pat Ukrainos krizės pradžios pateikia su tikrove nieko bendro neturinčią ir Baltijos šalis šmeižiančią informaciją“
              Uždraudę buvo visai ne dėl įvykių Ukrainoje – o tik dėl ankstesnio „savi šaudė į savus“. Dabar gi, kaip ir anksčiau, užtektų surinkti kokio reikia ilgumo sąrašą pasisakymų per visus atskirai valdiškus rašenTV ir skirti šūdo retransliatoriams kas mėnesį tokias baudas, kad jie patys greit susiprotės kanalus filtruoti. Negalim, neįmanoma, blin.. Kokie bejėgiai.. Kai į vieną laikraštpalaikį įdėjo per petį nufotkintą mirusio Kedžio nuotrauką – skyrė 4k baudą ir tvarkoj viskas buvo. O kai nuo ryto iki vakaro nesantaiką varo tarp tautų, kviečia nuo seno iki jauno imtis ginklo prieš „ukrofašistus“ – tai čia jau atseit nieko padaryt negali. Veidmainiai 🙁

            • Taškas parašė:

              Ein Volk, ein… nur fur … verboten…

              Po to – smegenis išplauti Dimitrave visiems, kuriems nepakanka vienintelių ir todėl teisingų TV kanalų.

              Nu, dar tuos dundukus ten, kuriem net nedaeina už ką Nobeliai duodami.