Feed on
Posts
Comments

Nevzorovas, kaip visada, netikėtas:
Из всех возможных маневров в этой ситуации остается лишь один. Блистательно красивый, внезапный для всех, чисто наполеоновский вираж, способный усадить в лужи и Восток, и Запад, примирить Россию и Украину — и заткнуть чертову дыру.
Имеется в виду введение войск РФ на территорию Украины.
Но!
Исключительно для искреннего и братского объединения с украинскими силами АТО. И лишь для совместного удавления войны.
Увы, в лице тех, кто ее олицетворяет и разжигает. Не обращая внимания на такие мелочи, как мечты, идеи, лозунги, взгляды, вера и даже личное обаяние.
Уже слишком близка пованивающая общей смертью «черная дыра». Уже не до таких пустяков, как книжные грезы усатых реконструкторов.

7 Responses to “Kaip užbaigti karą Ukrainoje”

  1. Rytis I parašė:

    Netikėtas. Nors tikėti Nevzorovo „atsivertimu“ bei gera valia, tai tas pats kaip vilką perauklėti… Pačio straipsnio dar neskaičiau, bet primena tas pats kaip 1939 m. spalio mėnesio Draugystės ir savitarpio pagalbos sutartis: jie mums Vilnių ir „apsaugą“ – mes jiems dislokacijas karinėms bazėms. Formaliai gražu, praktiškai pabaigos pradžia…

    • grumlinas parašė:

      Neik su velniou obuoliauti… 😉 Aš irgi Nevzorovu netikiu anei per nago juodymą, tačiau jis IMHO yra tam tikrų Kremliaus sluoksnių (greičiausia „taikos partijos“,t.y. surkovininkų) ruporas ir, matomai, leidžia bandomuosius balionus, siekiant ištirti tiek vidaus, tiek užsienio rekaciją į tas mintsi.

      • Voldemaras parašė:

        …įriedės kaip 1954 į Budapeštą, ir sutiks juos su kokteiliais….Molotovo?

  2. tikras lietuvis parašė:

    Kaip užbaigti karą Ukrainoje?
    Perimti sienų kontrolę – kol to nebus padaryta, tol tas brudas plūs į šalį.

    • grumlinas parašė:

      Ne taip lengvai tą padaryti – iš esmės siena tarp UKR ir RU labai simbolinė. Bandymas ją sukontroliuoti ir favė tuos baisus mūšius pasienyje, kur UKR kariai masiškai žūva nuo maištininkų ir rusų artilerijos ir „gradų“

      • Rytis I parašė:

        kala iš dviejų pusių, atsakyti rusams – uždrausta…

  3. Rytis I parašė:

    Joo, linksmai parašyta. Dėl Girkino labai netgi sutinku. Šiaip Nevzorovas tokis beveik tamsos genijus, kurs gal pats apie save taip įvaizduoja ir būtent taip todėl rašo. Burtininkas, kaip klasikiniame „Užmušti lokį“ ale Jankovskis, ta kryptim o bet vos kiek daugiau nei trečdalis to vektoriaus, aktorius vienžo. Su Jankovskiu jie net kiek panašūs 🙂 Nepamenu, gal jau dėjau o bet „iš senų įrašų“ dar senesni jo žodžiai: „На эту тему имею право разговаривать только я… чтобы у них (прибалтов) небыло возможности быть народом, государством, Литвой, Латвией, больше всех сделал я, да, но не удалось сделать до конца…“ Nuorodos nedėsiu, bo visvien niekas nežiūrės..
    P.s. Turiu irgi savo versiją, kaip gali būti išspręstas Ukrainos konfliktas – paprastai, žmogiškai, be skriaudos visoms pusėms, be rusų kariuomenės, be sienų perdengimų ir net be JAV pagalbos. Turbūt kiekvienas tokius nesunkiai surastų. Blogai, kad tai jau galimai sunkiai įmanoma, bo kraujas pralietas, ir jo nemažai…