Feed on
Posts
Comments


…o Rusija mąsto, ką daryti:
1) Rusija kariaus
Не вижу у Путина возможности отказаться от вмешательства на Юго-Востоке. И не вижу у него желания не вмешиваться, если бы оно было, российское телевидение не рассказывало бы об Украине 7 дней в неделю, 24 часа в день. В то же время понимаю, что именно он будет решать когда и как вмешиваться, а не командование ополчение, потому и что и Путин, и ополчение служат России, а не Россия служит ополчению.
2) Rusija nekariaus
1) Порошенко, как я уже сказал чуть выше, получает бонусы как урегулятор конфликта почти без крови в глазах:
– международного сообщества;
– своих граждан которые „про украинские“;
– своих граждан которые „про донбасские“;
2) Порошенко также сохраняет свое лицо перед армией и Нацгвардией дав добить тех кто не захотел сдаться.
3) Донбас понимая что с того что побегали с автоматами на самом деле нихрена не вышло затихнет на многие годы.
4) Путин выйдет со всей этой истории сохранив лицо перед своей страной.

One Response to “Visas blogis pareina iš…”

  1. Rytis I parašė:

    Nu jo, – visi svarsto, ar Putleris gali įvesti kariuomenę, ar padės toliau „opolčencams“ – ar neįves ir nepadės. Nežinau, o ar kariuomenė dar neįvesta? Gal karas seniai prasidėjo ir logiškai pasibaigti gali tik vienos pusės pergale? Nes yra duomenų, kad tie atseit savanoriai-entuziastai mobilizuoti kaip ir priklauso rezervui karo metu – per karinius komisariatus. Kadyrovcai, kurie šiaip yra rusų reguliariosios kariuomenės padaliniai, atvirai dalyvauja karo operacijose Ukrainos teritorijoje. TV kanalai atvirai varo karo propagandą, redakcijose nuo Maidano laikų sėdi specialūs FSB cenzoriai ir filtruoja viską, kas liečia Ukrainą (Mes, beje, ją retransliuojam, – tuom šiurkščiai pažeisdami savo pačių Konstituciją, 135 straipsnis). Ginklai tiekiami tiesiai iš Rusijos sandėlių. Operacijų kontroliavimas ir vadovavimas vyksta tiesiai iš Maskvos, – štai pvz. ESBO stebėtojai buvo paimti nelaisvėn po tiesioginės komandos iš Maskvos (11.13):
    https://www.youtube.com/watch?v=OO-QVztioJU
    Tad gal klausimas tik tame, kada Putleris prisipažins, – o jam dažnai tarsi tarp kitko iš kalbos taip išeina, – jog karas jau vyksta? Gali ir neprisipažinti, o bet tai šiaip nekeičia įvykių esmės. Ir tankus įves – jei diversantų rezervai galutinai išseks. Juk Putleris, – kaip ir Hitleris – negali pralaimėti, na, bent jau kol prieš jį nestoja visas pasaulis… Kolkas šito pastebėti neteko.