Feed on
Posts
Comments

Permąstant internetus:
Reikia pripažinti, Ukrainai iškilo realus fašizmo pavojus, ir fašistai jau užgrobė Krymą.

9 Responses to “Apie fašizmą Ukrainoje”

  1. robertas parašė:

    Belieka sulaukt laikų, kai šią naujieną perskaitys per „pervyj baltiskij“ kanalą 😉

  2. Taškas parašė:

    „Kas ant kito sako, ant savęs pasisako“ 🙂

    • grumlinas parašė:

      Nu taip. Čia Rusija apsispjovė batus 😉

      • Taškas parašė:

        Ukraina, deja, irgi. Lyg tai dar ramiais palyginti laikais negalėjo apsieiti be fakelų eitynių. Be geltonų raiščių su stilizuota svastika. Rusų žurnalistai nufilmavo gal vieną bachuriuką su tokiu raiščių ir to vieno pakako isterijai.
        Svarbiausia, be abejo, Bandera – išties prieštaringa asmenybė, nu, bent aiškintų, kad jis karą praleido su vokiečiais, jų konclageryje ir kaip kalinys.
        Ir dar visokių etc.

        Nemanau, kad to nematė vadai ir jų vadai. Gal tikrai teisus R.Paulauskas dėstydamas chaoso teoriją? Būtų liūdna visai.

        • grumlinas parašė:

          Rusijos fašizmui nereikia aiškinimų ir argumentų, jam užtennka tikėjimo, kad fiureris visada teisus, o jam nepritariantys – neteisūs. Psio. Umraina gi neturi fiurerio, o ta svastikuota publika jau pamažu išstumiama į politinį užribį. kaip ir pas mus – visokie kacai mato pas mus fašizmą, o mes matom blogiausiu atveju priedurnius

          • Taškas parašė:

            Nustebino Bušas jaunesnysis nutapęs tikslų Putino portretą, akys – ledinės 🙂 per vėlai suprato. Beveik 90 % reitingo, argumentų jau ir nebreik.

            Toks Nikolaj Zlobin, amerikonas sako, aiškinkit, rusai, pasauliui apie save, jeigu norit, kad suprastų jūsų „gerus tikslus ir darbus“, nes pasauliui esate neprognozuojami, aiškinkit, nes tik rusams gal ir tinka Tiučevo “Rossiju umon neponiatj“, kaip tai nesuprast galima ir mylėt, na, bent nebijot.

            Ukraina gaus nesaldų, nors šokoladinį prezidentą milijardierių, padėtis tikrai sudėtinga ir nesimato, kad gerėtų.

  3. Rytis I parašė:

    Apie Ukrainai gręsiantį rudai-rusišką pavojų. Šiek tiek juokingai skamba dažnas dabar žurnalisto klausimas: ar Putinas turi planų pulti Rytų Ukrainą? Juokingas todėl, kad be abejo, – taip, tokių planų pas jį pilni stalčiai, ir ne tik Ukrainą… Gal net pasiskaito, trumpindamas pilkus vakarus, pagal nuotaiką: Ukraina, Lietuva, Estija, – iš vienos ir kitos pusės… Planai išdirbti NKVD kruopštumu (nugi ne vien rusai gi ten načalnykai buvo), paskirti veikiantys asmenys, apie tai jie perspėti ir laukia valandos X. Tobuli scenarijai, beveik spektaklius (ne be kaukių) iš ložės, – netikėti posūkiai, gražios atomazgos ir visa kita. Sunkiausia tiems, – kas perspėti, detaliai instruktuoti, o bet turi laukti valandos X. Kuri gali neateiti. Arba jie nesulauks. Todėl kartais jie elgiasi kiek neadekvačiai, bet pas mum galvojama – štai originalas, nes turi kitokią visai nuomonę, jis demokratijos pasididžiavimas ir tt. Turbūt visi jie vieši ir gerai mums žinomi žmonės. Jie nelaimingi, bo žino kad jų gyvenimas ir „sėkmė“ priklauso ne nuo jų, o nuo kažkokio nevykėlio trejetukininko saldafono nuotaikos. Bei kur pasisuks politinė vėtrungė. Nelaimingi, nes žino – jiems beveik nėra šansų…
    p.s. Mhh… Gal kažkiek į briedą užneša? 🙂