Feed on
Posts
Comments

Feikas iš FaceBook‘o 😉 :
„Мне кажется, что россияне безумно завидуют украинцам. Потому что смогли, позволили себе свалить зарвавшихся, охамевших, обнаглевших ворюг. Это не исключает того, что могут прийти новые. Но они точно будут знать, что существует сила противодействия, способная дать им отпор. А закомплексованное российское большинство оправдывает своё бездействие, свою ненависть и своё бессилие „желанием стабильности“, тем что „они все там бандеровцы и фашисты“ и т. д. А на самом деле – это просто зависть, что украинцы смогли, позволили себе, не промолчали, не утёрлись.. . А под конец – да вы все нищие там все будете в этом Евросоюзе!. . А в Таможенном союзе все, блядь, просто невероятные богатеи!“
Gaila, kad jis taip neparašė…

14 Responses to “(beveik) M.Žvaneckis apie Rusijos agresiją prieš Ukrainą”

  1. Taškas parašė:

    Taigi, taigi, kaipgis – свалить зарвавшихся, охамевших, обнаглевших – nekenktų ir mums. Bent jau KT devynis ilgaskvernius.

    • grumlinas parašė:

      Aha. Tai, kad mes nieko nedarom, rodo, jog mūsuose dar nėra taip blogai, kaip Ukrainoje.

      • scania parašė:

        Tai, kad mes nieko nedarom, rodo, kad mes patys visą šutvę su visa šalimi pasmerkėme išnykimui. Paskutiniai išvažiavę užgesins šviesą.

  2. Rytis I parašė:

    Pavydi ne vien ukrainiečiams. Jie „pavydi“ savo tautiečiams, kurie gyvena kituose kraštuose, kuriuos atseit reikia „vaduoti“ žaliųjų žmogeliukų pagalba. Šiaip gerai pasakė berods čekų premjeras, o aš perskaičiau tokio Zabarausko bloge: girdi, jei rusai taip pasiryžę ginti savo tėvynainius, tokiu atveju rusų nebegalima įsileisti į savo šalį, – saugumo sumetimais, tsakant… Nuo savęs nebent pridurčiau, jog neblogai būtų, jei saugumas visgi išsiaiškintų pogrindinius žemių savininkus slaviškomis pavardėmis ir teisinėmis priemonėmis sustabdytų jų teises, bo pas mumi žemė pakolkas gali priklausyti tik vietos gyventojams. Jei šito nepadaryti – tas žemes anksčiau-vėliau gins kita valstybė…

  3. Rytis I parašė:

    Papildymas. Štai ištikimas Putlerio propagandistas D. Kiseliovas su šeima atostogauja Amsterdame, – gėjų sostinėj… Gal jis ir ten jau laukia žaliųjų žmogeliukų, katrie jį gelbėtų nuo aplink besitrinančių gėjų?
    http://www.newsru.com/world/06mar2014/kiselev.html

    • Taškas parašė:

      Va, būtent tas Putino ruporas ir kiti propagandistai PAGALIAU padarė klaidą dėl Krymo – per daug giria per anksti priimtą įstatymą- kad priims ištisus „objekt feferaciji.“

  4. Taškas parašė:

    Per rusų PTP turėtų 19.55 turėtų rodyti Solovjovo laidą – su Žirinovskiu, apsivilkusiu raudoną švarką ir peteliške pasidabinusį 🙁 ir odesietį Žvaneckį.

    Verta pažiūrėt, ką jubiliatas pasakys, kokią poziciją užėmė

    • Taškas parašė:

      „Gaila, kad jis taip neparašė“

      Būtent, neparašė, nes internete jis aplamai nerašo.
      O laidoje sudalyvavo, tik jau kaip vienas, atskiras svečias ir pasakė maždaug taip – „Sunku mylėti Tėvynę, ypač kai jos dvi“.

      Dar suglumino vedėją Solovjovą klausimu – „Ar dažnai Jūsų laidoje žmogus prisipažįsta esąs neteisus?“ Tas atsakė, buvo VIENĄ KART – su Čiubaisu, bet prieš laidą, ne eteryje.
      Dar Žvaneckis palazdovajo RF politikus, kad net iki anų – iš politbiuro – buvo lengviau prieiti žmogui, kad jį išklausytų.

    • Rytis I parašė:

      Pastebėjai, kad Solovjovo laida „Sekmadienio vakarą“ karo metu pradėjo eiti vos ne kiekvieną vakarą? Gal jam vieni sekmadieniai savaitėj belliko? Nea, – tiesiog daug propagandistinio darbo. Išties stebiuosi tais opozicionieriais, kurie jo laidose dalyvauja. Iš vienos pusės tikrai žino, – jog rezultatas bus ne jų naudai, iš kitos – jie prisideda prie to pačio mėšlo gaminimo…

      • grumlinas parašė:

        Visi nori įlįsti į tą užkeiktą dėžutę… PLius – Rusijos opozicija daugiau mados nei politinių pažiūrų reikalas IMHO

      • Taškas parašė:

        Ima pavyzdį iš Gebelso, o tasai dirbo visą laiką. Opozicionierių pastaruoju metu nekviečia iš vis, žaidžia į vienus vartus.

        O mūsiškiai – tiek politikai, tiek polytikai ir visi analitikai, apžvalgininkai ir dar KAI KAS 🙂 aplamai- kaip stručiai – ATJUNGTI KANALĄ I PSIO.

        O tai, deja, išties VEIKSMINGA. Bolševikai išbandė ir gana sėkmingai. 🙁

        • grumlinas parašė:

          Kaimo jurgių ir katrių izoliacija nuo neigiamos info šaltinių gal ir veiksminga priemonė, tačiau su laiku gimsta mitai, kad ten yra gėrio šalis. Išbandyta tarpukario Lietuvoje

        • Rytis I parašė:

          Šiaip jau teisinis pagrindas atjungimui yra – karo, ksenofobijos kurstymas ir etc. Žiūrėsim, kaip tos visos mūsų komisijos greitai tai gali išnagrinėti ir keliem mėnesiams atjungs. O gal išvis nieko nenagrinės, bo pas mumi visada taip – kai įsijungia povandeniniai interesai – tuoj visi dideli demokratai pasidaro… Beje, kaip tik užvakar čia su Scania apie tai kalbėjom, o vakar (skaito Grumliną arba tikrai aktuali tema) per radiją kalbėjo žurnalistų pirmininkas (nemėgstu jo, bet ką darysi) – karo metu pasirodo iš kabelių net buvo dingęs liberalesnis rusiškas kanalas – RTVI. Vat tau ir privatus biznis…

  5. Taškas parašė:

    Tiesiog – dėl pilnesnio vaizdo, tik nepilnos 5 minutės

    Жванецкий Говорит о Майдане и его влиянии на Россию

    https://www.youtube.com/watch?v=SEyhEdHCh3s