Feed on
Posts
Comments

Sočis 2014


Ir tuo viskas pasakyta…

27 Responses to “Sočis 2014”

  1. Pričkus parašė:

    Ko čia dabar varot, kaip sovietai kažkada ant Los Angeles 1984??? Viskas čia bus gerai ir dabartinis Samarančas sakys, uždarydamas geimsus, kad tai pačios pačios…
    Kad tik bombikių nebūtų!

  2. scania parašė:

    Profesionalus sportas yra dėl pinigų, o olimpiada – dar ir politika. Jokio blūdo, gryna buhalterija + politvadyba 😀

    Jei sportininkai džiagtūsi žaidimu, tai paplotų priešininkams už gerą įvartį. Betgi to mes net įsivaizduot negalim? 😀

    Pamenat, kaip priešistoriniai graikai pyko ant treniruotų atletų, kad jie nužudė olimpinių žaidynių dvasią? 😀

    • Taškas parašė:

      Skliaroza 🙁

      • scania parašė:

        Nu olimpines surengė žmonės, kad pasigalynėti – atėję tiesiai nuo plūgų ar iš statybų 😉 Kol vieną kartą susirinkę rado ten visus metus treniruotus sportininkus, kurie ir ištrenkė už borto tuos, kurių olimpiada ir buvo 🙂
        Nieko naujo ant šios žemės 😀

        • Taškas parašė:

          Taigi, ten dabar daug pinigų ir …falšo.
          Adolfas gi 1936 – tiaisiais ugnį atsinešė iš Graikijos ir baltus taikos balandžius dangun leido. Ir gal uniformuotų nedaug leido į tribūnas.

          • scania parašė:

            …kur pinigas, ten profesionalai – ten viskas blizga ir sustyguota 🙂

          • Rytis I parašė:

            Jei lygint olimpiadas 36-ais ir 014-ais – manau, jog Hitleris net jei negalėtų apsiversti o padarytų tai, ir ne vieną sykį, na jau vien fakelui keliaujant nuo jūros gelmių iki kosmoso. Net nežinau, kiek mėnesių jis keliavo, gal pusmetį, gal metus. Šiaip tikrasis tikslas – propaganda – vis sunkiau pasiekiamas, bo tielikas tokių šou rodo eibę. Šiaip Hitleriui olimpiada buvo režimo legitimizacija, berods Putei – panašiai. Tai svarbu, todėl tada slėpė skelbimus apie draudimus žydams, o dabar slepiami draudimai kažkokiom kitom mažumom. Žiūrėjau pusę. Nepatiko. Bet žinau – bus daug liaupsių. Kažkada Ruzveltas, nors berods dar iki žaidynių pasakė: Vokietijos tauta turi didžiuotis tuom, kad turi TOKĮ FIURERĮ… Nekurie pensininkai iki šiol tai prisimena ir klausia – o kuo tada jūs mus kaltinate?..

    • grumlinas parašė:

      Profesionalusis sportas nėra joks sportas, o tiesiog biznis. Ir lempijados skirtos valstybiniu mastu paodyti, katra valstybė daugiau žvangučių-pakabučių gali įsigyti, bo daugiau stipresnių sportsmenų prigamina

  3. Taškas parašė:

    Jeigu jau rimtai kritikuoti tą Sochi 2014 tai:
    -tikrai prastas vaizdas, kai žiūrim dailiajame čiuožime į dalyvius, laukiančius teisėjų vertinimo. Margame fone marga kompanija. Tokia spalvinė kokofonija kvadratu. Komandos rūbų dizainui rengėjai įtakos tikrai neturėjo, betgi turėjo dasiprotėti tą foną padaryti neutralų.
    -viena snaigė iš 5 olimpiniu žiedu nevirto. Pasirodo, rusai rusams (gal ir mums per LNK?) vaizdą rodė su 20 sekundžių vėlavimu, tai spėjo įdėti generalinės repete vaizdą. Betgi, rašo, jog pirmoj repeticijoj žiedais nevirto net 3 snaigės. O tie penki žiedai tai tikrai svarbus simbolis.
    -Dizainas – aišku, skonio reikalas. O jis yra arba ne. 🙂
    Uniformos – tiesiog tragiškos. Rusų ir valentiorų vaivorykštinių spalvų mišinys, lietuviška – tai iš vis nesąmonė. Kaip visada – estai pasirodė esą estais.

    • grumlinas parašė:

      mjooo… rašai čia apie dalykus, kurių nemačiau, ir, kiek suprantu, man stipriai pasisekė nesugaišti tam laiko 😉