Feed on
Posts
Comments

…turi rimtą sąjungininką kovoje prieš filmą „Likimo ironija, arba Po pirties“:
«Все фильмы – все курят, все пьют, особенно в новогодний период. Прекратить надо показывать… Ну, что эта „Ирония судьбы“? Где вы видели, чтобы напились и полетели в другой город? Это же чушь, выдумали все: квартиру не может определить, та же самая квартира, тот же ключ и даже обстановка… А запахи там тоже такие же? Это же рассчитаны на идиота фильмы. Убрать этот фильм!»
Čia tau ne katino uodega, čia pats rusės ir juristo sūnus Vladimiras Volfovičius pakilo kovon, o su tokiu sąjungininku galima ne tik Lietuvą ar Rusiją, bet ir visą pasaulį prajuokinti.
čia


Tiesą pasakius, filmas kaip filmas, pažiūrėjau porąkart ir užteko, iš jo man tik V.Nikitino ir A.Pugačiovos atliekamos dainos teturi kažkokią vertę, tad kai prieš Naujametį kai kurie Lietuvos top-blogeriai pradeda generuoti apie nekalto prasidėjimo lietuvių tautos rusinimą šito filmo pagalba – nu net komentuoti nesinori…
Jei jau kovoti prieš ką nors iš esmės – tai agituoti už rusiškų šūdkanalių boikotą. Kad jaunimo tarpe būtų necool žiūrėti visokias Rusijas-RTR ir PBK. Nes pakolkas – tiek kabelinėse televizijose rusiški kanalai dominuoja, tiek „lietuviškuose“ kanaluose rusiška produkcija pirmoje vietoje. Reikalingas ne socialistinis vienkartinis vajus, o įkyrus nuobodus kasdieninis darbas, jei jau kažkas nori kažko pasiekti.

4 Responses to “Pgaliau Lietuvos top-blogeriai…”

  1. Taškas parašė:

    Lai kalba tas Žirinovskis ką nori, bet būtent šis filmas – šedevras. Na, geras. 🙂
    Vien dėl muzikos, dainų žodžių, aktorių tobulo parinkimo.

    Deja, bet rusų TV net nelygintina su mūsiške. Deja. Net paisant tų nepolitkorektiškų išsišokimų.

    • grumlinas parašė:

      Šiaip reiktų ne ne rusiškus kanalus retransliuoti ar copy-paste nuo rusiškų programų darti, bet kad savai kūrybai pas mus kinkos per silpnos…

  2. Pričkus parašė:

    Kinkos kinkomis. Pinigai ne tie…