Feed on
Posts
Comments

Keli skaičiukai

Mano blog’e yra 7534 įrašai su 42701 komentarais.
Iki šiandien Akismet apsaugojo mane nuo 84267 spamo komentarų, tačiau tai bonbonkės: įskiepis „Conditional Captcha“ jau užblokavo 211789 brukalus, kurie net iki spamo neDAėjo.
Čia paaiškinimas tiems, kurie stebisi, kodėl kai kada tenka įrodinėti, kad esi žmogus 😉

12 Responses to “Keli skaičiukai”

  1. Rytis I parašė:

    Kartais prašoka visus barjerus. Pavyzdžiui, tema „Žeraras Depardje – Rusijos pilietis“ susilaukė berods didelio botų dėmesio 🙂

  2. Mantas parašė:

    Vienas BET: Conditional Capcha suveikia tik po to, kai suveikia Akismet. Tiesiog po CC įrašymo Akismetas savo statistikos nebepildo(?), kai jo darbą perima CC.

  3. gied parašė:

    Akismet apsaugojo viename puslapiuke nuo 331,273 spam komentų. Jei neblokuociau prie wp-comments.php priejimo eilei IP range, gauciau apie 3000-5000 komentų per dieną šiuo metu. Gana paprasta blokuoti, o ir apsimoka – iš kinijos realių lankytojų neateis.

  4. scania parašė:

    Eeeeeee, aaaaaaaa, na ir pavarėm, tu – įrašų, mes – plepalų! 😀 Jaučiuosi kaip prisidėjęs prie dyyydelio darbo 😀 😆 :mrgreen:

    • Rytis I parašė:

      Komentatoriai dirbo pusšešto karto daugiau nei blogeris, o kinietiški robotai dirbo tiek pat kartų daugiau nei blogeris+komentatoriai 🙂 Botai nemirtingi ir neturi užraktui būdingo suveikimų skaičiaus limito, todėl tendencija labai aiški: globaliam atšilimui ar nušilimui vis labiau įsibėgėjant, matomai liks tik botai + botai blogeriai 🙁

      • scania parašė:

        Che, bet ir komentatorių daugiau, nei keletas 😀 Mes visi kartu tai oho, o po vieną ne stebuklai…
        Botai + botai blogeriai… Įdomu, smarkiai įdomu, ar botai blogeriai naudos apsaugą nuo botų?! 😀 O gal naudos apsaugą nuo žmonių? 😀 Įveikei kaptčią – lauk iš bulvienės… 😀

        • Rytis I parašė:

          Botui-blogeriui nereikės apsaugų nuo botų-komentatorių ar juolab minkštabirbių žmogų, nes jis bus: šimtuskart „processingesnis“, geležinės savitvardos, politkorektiškas su daunais, visada pagirs komentatorių už jo superįžvalgą, užjaus bėdoje ir padės švęsti gimtadienį, nu ir tt.
          Panašiai kaip čia (labai daug komentarų, bet kartais bais juokinga..):
          http://juche-songun.livejournal.com/456246.html

    • grumlinas parašė:

      Darbštuoliai, joooo… 😀