Feed on
Posts
Comments

Iškelkim vėliavą,..

…nežiūrint liberastų kaukimo, kad tautiškumas = nacionalizmas

16 Responses to “Iškelkim vėliavą,..”

  1. scania parašė:

    Nebūtų nacionalizmo, jei žiūrėtume pilietybės! Lietuvos pilietis?! Stengiesi kalbėti lietuviškai, paisai lietuviškų įstatymų. O jei ne – tai ir ne pilietis, tremti lauk tokius.
    Rimtai tremti – nes kitaip teks savo šalį dalinti „mažumoms“.
    O štai jei žiūrėtume pagal tautybę, o ne pagal pilietiškumą – tada jo, visos bėdos prasideda 😀

  2. sulerin parašė:

    🙂
    Su Kovo 11-aja

  3. Njaa parašė:

    Su!

  4. Rytis I parašė:

    Su šventėmis. Sovietiniais laikais, bendraujant su lenkais studentais negalėjau atsistebėti, kaip atvirai ir drąsiai jie skelbiasi nacionalistais. Ryčiau nuo Baltijos nacionalizmas buvo, na, beveik kaip fašizmas… Patriotizmas, patriotiškumas – gerai, nacionalizmas – tabu. Ar čia tik man taip?
    Žiūrim wiki: „Nacionalizmas – ideologija, teigianti tam tikros gyventojų grupės nacionalinį (tautinį) bendrumą ir siekianti sujungti šią grupę tokio bendrumo pagrindu į valstybinį darinį.“
    Tad kas blogai visgi su tuom nacionalizmu? Gal tai tik ir vėl tos pačios neretai (kartais be reikalo) paminėtos sovietinio auklėjimo pasekmės?

    • grumlinas parašė:

      Lenkai neturi savo kategoriško žodžio vietoje „nacionalizmas“ – žodis ?narodowy“ nėra toks aštrus. Mes gi turime žodį „tautiškumas“, kuris leidžia abstrahuotis nuo liberastų-komunistų (iš esmės visos šitos kairiosios padugnės yra vienos balos gyvatės 😉 ) suteikto neigiamo atspalvio žodžiui „nacionalizmas“

  5. Dzukas parašė:

    Adamas Smithas turbut grabe apsiverstu isgirdes,kad liberalus kazkas priskirdineja kairiesiems.