Feed on
Posts
Comments

Šįrytiniai -7C buvo pakenčiami, nes vakarykščiai -11C manę visai nesužavėjo. Pradėjus važiuoti į karštaimylimądarbelį, pamažu pradėjo ir snigti, o radijas žvaliai atraportavo, kad snigs visą dieną visur, o kai kur ir pustys. Na, jei dar pasiteisins ir pažadėti -24C savaitgaliui – man prasidės žieminė depresija. Nekenčiu šalčio, sniego ir ledo! Nekenčiu!

15 Responses to “Apie žieminę depresiją”

  1. ashtroka parašė:

    Va va, ne man vienai ta kančia.

  2. Njaa parašė:

    Pfff, argi čia šaltis? Sakyčiau – normalus normaliausias oras tokiu metų laiku. Aišku, šiluma kaulų nelaužo, bet ne Kipre gi gyvenam. Dabar žiema, o žiemą turi būti šalta, taškas. Va, buvo atšilimas, tai iškart zarazos atkuto, ligoninės perpildytos… ačiū, nebenoriu.
    Ir apskritai, ar jum, butiniam, skųstis? 😀 Vat man pečius ožiuojasi, antra diena kambary temperatūra aukščiau 14 nepakyla, ir ką, ir nieko, gyvenam. It net vandenį turim, ne tai, kaip kažkada buvo, kai vamzdžiai užšalo, ir visą žiemą reikėjo vandenuką iš giminiečių kibirais tūsytis.

  3. robertas parašė:

    Tokiu atveju germanai šaukia:“NACH INDIEN!!!“ ir tepa slides pas indusus 🙂

  4. pričkus parašė:

    Kada tam žmogui bus gerai? Vasarą inkščiam, kad karšta… O ant sniego nevaryk, už mėnesiuko varau į kalnus… Na, bet ką čia Tamstai nesuprantančiam…

    • grumlinas parašė:

      Aha, čia kaip papuasą mokinti, kaip iškęsti žiemos speigus 😉

      • Njaa parašė:

        Nu kaip ištvert… kad jau asas, ir ne senbernis, tai tarp tų pačių ir slėpkis, ten visada šilta. ;D