Feed on
Posts
Comments

Kadangi mus ištiko globalinio klimato atšilimo protrūkis ir jam galo pakolkas nematyti, tai gal kam pravers kažkada publikuoti ir komentuoti patarimai vairuojantiems žiemą:
1) bendro pobūdžio patarimų rinktinė
2) šisbeitas konkrečiai dyzelistams

6 Responses to “Patarimai vairuojantiems žiemą”

  1. adas parašė:

    „- Jeigu žmogus važiuodamas automobiliu nuslys nuo kelio į pievas, jis pagal įstatymus turės kviestis policiją, gaišinti jų laiką ir bus užregistruotas kaip sukėlęs eismo įvykį?
    – Taip, turėtų kviesti policiją, ji ir užregistruos eismo įvykį. O jeigu jis nuslys į pievą, kur ūkininkas augina kokius nors itin retus augalus, ir juos sugadins? Ūkininkas turės teisę pareikšti jam pretenzijas, o jis – atlyginti turtinę žalą.“
    Iš interviu su Kelių policijos tarnybos viršininku Gintaru ALIKSANDRAVIČIUMI.
    🙂

    • grumlinas parašė:

      Žalą ūkininkui galėtų atlyginti draudimas, jei tas numatta polise 😉
      O iš esmės tai žmogus baudžiamas du kartus – save nusibaudžia awto remontu, žalieji orkai nubaudžia bauda

      • adas parašė:

        Nebūtinai gi sugadinsi automobilį įvažiavęs į pievą, gali ir švelniai kokiu ratu žolę užkabint. Tada išsikvieti policiją, susimoki baudą ir važiuoji toliau. 🙂
        O apie šią žiemą – sekmadienį vakare nevalytoj sankryžoj sniego po mašinos apačia prigrūdo ir tas generatoriaus diržą numetė.

    • vyr parašė:

      kai aš užlėkiau ant obels, tai išėjęs „ūkininkas“ parypojo, kad seniai jau reikėjo ją nupjauti, seniai… bo ne aš pirmas ir ne paskutinis ant to posūkio taip.