Feed on
Posts
Comments

Nežinau, kiek mano skaitytojų yra matę „Žvaigždių karus“ (čia toks filmas, o ne šou iš durnadėžės), bet man jis kažkaip susiasocijavo su ką tik įvykusiu JAV užlipimu ant to pačio grėblio.
Taigi, vienoje iš serijų vienoje iš scenų apie Anakiną Skaivolkerį vienas iš džedajų sako: „Buvo išpranašauta, kad jis praždys Sithų Lordą“. O Anakinas tampa Sithų Lordo Darto Sidijaus mokiniu ir ištvatyja visą krūvą džedajų. Vienžo, atrodo totalus pranašystės feilas. Bet taip atrodo tik tiems, kurie nežino, kad Sithų bendruomenėje yra toks tautiškas paprotys – mokinys visad turi siekti užimti mokytojo vietą, prieš tai jį nukneckyjęs 😉 Bet Anakinas Skaivolkeris, patapęs Dartu Vaderiu, ištikimai tarnauja savo mokytojui ir nesiropščia į šio vietą. Vėlgi – feilinė pranašystė? Xe-xe-xe… 😉 Kol vieną gražią dieną (ar naktį, velnias žino, kaip ten laikas skirstomas tose Mirties Žvaigždėse) Dartas Sidijus ruošiasi nukneckyti Anakino sūnų Luką Skaivolkerį ir užpultas sąžinės graužaties tėvas numeta savo mokytoją kažkur į reaktoriaus gelmes. Psio, gerbiamieji – pranašystė išsipildė, Anakinas Skaivolkeris nukneckyjo Sithų Lordą. Aišku, prieš tai buvo labai blogai, o ir šviesa tik tunelio gale tesimato, tačiau viskas gavosi taip, kaip išpranašauta.
Paklausite, o ką tai bendro turi su Obamos perrinkimu? Xe-xe-xe, vėlgi pakrizensiu aš 😉 Jei kas domitės nostradamusais beigi vangomis, jie yra pripranašavę, kad, kad tamsiaodis valdovas pražudys didelę šalį. Kai Obama buvo išrinktas JAV prezidentu pirmą kartą, kiek gi buvo klyksmo apie beveik-beveik beišsipildančią pranašystę. Juolab tuomet atrodė, jog amerikonų žvaigždė ritasi žemyn. Ale va, tamsusis valdovas didžios šalies nepražudė. Tai pranašytsė feilina, paklausite jūs? Xe-xe-xe… O kur parašyta, jog tai įvyks per pirmą prezidentavimo laikotarpį? Taigi, gerbiamieji, Obama tol bus JAV prezidentas, kol pranašystė išsipildys 😀


P.S. Tiems, kas neperskaitė tego ir neįsikirto į esmę-prasmę – perskaitykite žymę 😉

5 Responses to “Kodėl Obama turėjo būti perrinktas”

  1. scania parašė:

    /žymę skaičiau/
    O gal ne šitas ir ne dabar?
    O gal Rusija išsirinks Puškino ainį? 😉

  2. vyr parašė:

    geltonodis vadovas pražudys visas kitas, nebuvo tokios pranašystės? Bo dabar kaip tik irgi naujas ateina.

  3. Andu parašė:

    …. Kaip sakė Seržas Kanovičius – „Obamkus“ 🙂