Feed on
Posts
Comments

Dėl nuo manęs priklausančių priežasčių vakar tauta nebuvo užnuodyta eiline patvirkimo porcija, bet mumi esame atkaklūs ir tuos nuodus vistiek išpilsime 😉


Praėjusio trčiadienio įraše kolegė Giedrė metė mintį, kad reikėtų tematinį postinimą pratęsti, ir pageidautina pamatyti šiek tiek katinukų. Tai nutariau taip ir padaryti.
Iš pradžių pavadinime turėjo būti žodžiai „girls with pussies“, bet paskui nutariau, kad tie, kas ateis iš Gūgliaus paieškos pagal šiuos raktinius žodžius, bus gerokai nustebinti, neradę ieškomo dalyko 😉 Tai apsistojau ties lietuvišku pavadinimu.
Ieškant iliustracijų temai, buvau ganėtinai nustebintas menku jų kiekiu – šuniukai bent dukart populiaresni, nei katukai… Kodėl taip yra – nežinau, bet faktas. Galbūt, moteriškam erotiškumui užtenka pačios moters, ir tam nereikia dar ir katės. Tuo tarpu šuo, būdamas vyriškumo smboliu, akcentuoja tą moteriškumą, kuris valdo vyriškumą 😉 Vienžo, čia mano teorijos, o rezultartus kloju prieš savo skaityojus.

A.Frahm piešinys šia tematika
Art Frahm C-g-af01

Kas pateko į galerija? d’Ancona, Fisher, Layne, Medcalf, Armitage, Ballantyne, Driben, Elvgren, Vargas, Frahm. Su dalimi iš jų jau esate pažįstami, dalis dar tik laukia savo eilės.



This collection of vintage images is posted for entertainment and educational purposes. The original artists and/or the relevant corporate bodies retain the copyright.

4 Responses to “Trečiadienio pinapai: mergytės ir katytės”

  1. pričkus parašė:

    Pagarba žodžio žmonėms…

  2. Giedrė parašė:

    „I just can’t understand why I’ve had so few gentlemen calles lately“. Hmmm Me neither. 😀
    O šiaip ačiū už temą. Įtariau, kad ji bus ir dėl to pinapai užvėlavo. Katės – kaip ir moterys – įnoringos. O paveiksliukų maža, nesgi mes su katėmis ne tik draugužės, bet ir konkurentės (žr. 8-9 pav.). 😉
    Einu kviestis Egidijų Nasevičių, kuris, įtariu, dar po ano jūreiviškojo trečiadienio neatsigavęs. 🙂