Feed on
Posts
Comments

365 žodžiai – 73

Besižvalgiant po internetus, nejučiomis iškyla klausimas apie tiesioginę koreliaciją tarp rinkimų kampanijų ir psichikos sutrikimų skaičiaus.

Nes kai kada man atrodo, kad socialiniuose tinkluose, artėjant rinkimams,  eksponentiškai padaugėja nevispročių. Atrodo, adekvatūs žmonės, o pradeda pūsti tokius burbulus, kad o-lia-lia! Nesakau, kad mano pasirinkimas teisingiausias (nors taip būtent ir yrA), tačiau tas agresyvumas  bet kokio kitaminčio atžvilgiu kelia rimtų abejonių.

Priešrinkiminis metas – beveik garantuota galimybė susiniauti su berods gerais pažįstamais, nutarusiais jus atvesti į doros kelią.

2 Responses to “365 žodžiai – 73”

  1. scania parašė:

    Jo jo! O jau argumentų idiotiškumas! „Argi nematai, kaip pagerėjo“, „jaučiasi kandidato šeimininko ranka“, „šalis (~miestas, kaimas, seniūnija) atsigauna“ – praktiškai dokumentas apsilankymui pas psichoterapeutus. Gal bent tie specialistai grąžintų iš paralelinio pasaulio į čia, pas mus. Vien emociniai faktai, gražus akių vartymas ir kiti triukai iš rusiškos propagandos. Praskiesta melu, beje. Aina peklon tokios rinkimų techonlogijos, grynas žmonių nuodijimas!

    • grumlinas parašė:

      Šiandien, pasiskaičius apie kandidato į preziMentus rinkiminę kampaniją, susiformavo terminas „galvos smegenų skverneliozė“.