Feed on
Posts
Comments

Kažkaip pribrendau parašyti savo nuomonę apie Rusijos demokratus, kurie kovoja su kruvinu Putino režimu.Tiesą pasakius, nei tas režiimas kruvinas, nei jie kovoja – tiesiog frondizmas ir tiek, jei kalbėti apie lyderius. Nes kai pažvelgiu į tuos, kurie dabar bando pasikinkyti teisingus žmonių protestus prieš rinkimų falsifikavimą, tai TFU gaunasi: arba buvę nomeklatūrščikai kaip kokie Kasjanovas ar Nemcovas, arba amžini opozicionieriai-tauškaliai kaip Javlinskis, arba išvis tamsūs arkliukai kaip Navalnas. Tiersą pasakius, būtent LJ-kolegos pgrigas (rekomenduoju bent kartkartėm užmesti akį, daug įdomių dalykų apie Baltarusiją), pateikęs nuorodą į vieną įdomų įrašą, ir išjudino mane. Nes dabar visur linksniuojamas kaip potencialus demokratų kandidatas netgi į prezidento postą yra elementarus didžiarusiškas imperastas, prieš keletą metų, Rusijos-Gruzijos konflikto metu, labai aiškiai išsakęs savo popziciją:
“В современных условиях авторитет базируется только на силе и способности применять эту силу разумно и там где надо. Уверен, что сейчас как раз “надо”.
Конечно ни о каких дополнительных русских сухопутных войсках в ЮО речи сейчас идти не может. Но Россия должна предпринять следующие шаги (как минимум):
1. Оказать серьёзную военную и финансовую помощь ЮО и Абхазии (в тех размерах, в которых Абхазия готова реально воевать в ЮО).
2. Объявить ЮО зоной закрытой для полётов и немедленно сбивать все воздушные суда, оказавшиеся в этой зоне.
3. Объявить полную блокаду Грузии. Прекратить с ней любое сообщение.
4. Выдворить за пределы РФ всех находящихся на нашей территории граждан Грузии.
В дальнейшем действовать по ситуации, но при этом отдавать себе отчёт в том, что конечно запулить крылатой ракетой по генштабу грызунов очень хочется, но грызуны только этого и ждут.”

Na, sakykime, klydo bachūras tuomet, dabar jau suaugo. Bet nea, pasirodo, ir dabar jis neatsikratė imperinių ambicijų, tad ir Ukrainą mato Rusijos sudėtyje:
“Фактически мы один и тот же народ… Мы должны усиливать интеграцию»

Taip kad, gerbiamieji, prieš puldami paremti Rusijos opoziciją, gerai įsižiūrėkite į jų veidus… Kas, savaime aišku, visiškai nereiškia, jog Putinas caca ir jį reikia palaikyti. Tiesiog pakolkas IMHO tai tėra tos pačios batų poros sudedamosios dalys ;)

Share/Bookmark

Comments are closed.