Feed on
Posts
Comments

Populiarumas turi savo kainą, tai Akismet kasdien man atideda peržiūrai kokius 250-450 spam-komentų (šiuo metu mane pamėgo anglakalbiai šiukšleriai) 🙁 Prieš ištrindamas peržiūriu, bet galiu praleisti ir kokį gerybišką (nors Akismet tikrai ganėtinai švariai dirba). Tai prabočykit, jei ką nors nuskriaudžiau ir neišvydote savo genialių minčių…

4 Responses to “Dėl (galimai) dingusių komentarų”

  1. Septyni virtieniai parašė:

    aš irgi to akismet norėčiau, bet jis manęs prašo nusipirkti Api key, tai kol kas šiūpeliuoju šiukšlerius rankiniu būdu. Ar tikrai jį reikia pirkti, ar galima kaip nors kitaip numonyti?
    Beje, patiko man žodis „šiukšleriai“.

    • grumlinas parašė:

      NU kad nepirkau – nuėjau kažkur, užsiregistravau ir gavau. Kad for free- faktas. Seniai tas buvo, prieš gerus 5 metus, nebeatsimenu…

  2. Mantas parašė:

    O jūs, ponuli, va šitą įsirašykit. Labai puikiai atlieka tą tarpinį darbą, kurį jumis tenka rankomis daryt. Išbandytas ir rekomenduotinas.
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-conditional-captcha/
    Tik nesigąsdinkit žodžio „captcha“, čia visiškai kitaip veikia mechanizmas. Tą captchą mato tik tie veikėjai, kuriuos Akismet užžymi kaip negerus piliečius. Kitaip sakant, geri žmonės nemato nieko, o blogieji pasimauna ant captchos. O jei Akismetas klaidą padaro, tai per tą captchą gerieji komentarai grįžta atgal.

    Rekomenduotini nustatymai:
    Jeigu „Captcha“ užduotis atliekama teisingai: Patvirtinti komentarą
    Jeigu „Captcha“ užduotis atliekama neteisingai: Ištrinti komentarą negrįžtamai.