Feed on
Posts
Comments

xe-xe-xe… gerai būtų turėti elektromobilį, bet kad Lietuvoje tai pakolkas nice to have

„Elektromobilių entuziastai pamiršta, kad elektra iš nieko neatsiranda, ją pagaminti reikia resursų, o Europoje ekofašistams žudant atominę energetiką, iš visokių žaislinių malūnėlių gaunamos elektros savikaina tik augs, tad ir elektromobilių paplitimui tai kliūtis“, – sako G. Rumšas.

20 Responses to “Net apie elektromobilius pasireiškiau ;)”

  1. scania parašė:

    Įdomu, įdomu – va kas elektromobilių paplitimo stabdis – Grumlinas!!! 😆
    O šiaip tai joo, taip ir yra, kaip sakai.
    O žiauriai gaila… 🙁

    • grumlinas parašė:

      na, aš tik skelbiu blogąją naujieną 😉

      • scania parašė:

        Ko reikia žmonijai? Penkiskart pigesnių akumų ir 75% naudingumo koeficiento saulės baterijų 😉

        • grumlinas parašė:

          …bet nepanašu, kad eko-fašistai tai galėtų užtikrinti. va padidinti elektros kainą, kad užtikrinti savo žaisliukų veikimą – tai jooo…

          • scania parašė:

            Ogi va pamaniau, kad vietoje elektromobilių kur kas labiau ekologiška būtų kinkyti ekologus!
            Va atsakymas ir dėl Vyr 😉
            Pagalvokit – ekologijai naudinga, nes nežalos gamtos su „ekokuru“, nereikės žalingų akumuliatorių, o ekologai ne tik sportuos, bet ir naudingą darbą nudirbs! Ir gamtą saugos – realiai!
            Ir net galės didžiuotis savo jėga ir ekologiškumu! 😀

  2. vyr parašė:

    vienžo – greičiau jau vėl kinkysim ką nors, nei bus elektromobiliai.

  3. MariukasM parašė:

    Ekofašistai 🙂

  4. besistebėtojas parašė:

    „Elektromobilių entuziastai pamiršta, kad elektra iš nieko neatsiranda, ją pagaminti reikia resursų, o Europoje ekofašistams žudant atominę energetiką, iš visokių žaislinių malūnėlių gaunamos elektros savikaina tik augs, tad ir elektromobilių paplitimui tai kliūtis“
    🙂 Galėčiau parašyti ir pateikti raktinius žodžius bei nuorodas, bet daviau sau pačiam įžadus konkrečiau apie tai viešai neaiškinti.
    Jūs žmogus suaugęs ir užsienio kalbas kažkiek mokate: jei kas nors kada pasakys ar parašys kokią „nesąmonę“, arba pačiam bus ūpas, pasidomėkite daugiau.
    Jūs žmogus studijas seniai baigęs – nebus psichologinės traumos dėl realybės ir vadovėlių neatitikimo 😀
    Jūs žmogus praeitą sojuzą matęs – suprasite, kodėl to nerašo technologijos.lt ir jokie blog’eriai (nors nemanau, kad nieks nežino…).
    Mokslas – šviesa, žinojimas – jėga 😉

  5. Rytis I parašė:

    Elektra varinėjamos mašinytės atsiras, kai elektros kaina bus sulyginama benzinui. Čia prošalį pagalvojau, visai nieko dar būtų sintetinį reicho benziną prisiminti. Girdėjau, berods gamyklos buvo perkeltos į Rusiją ir ten sėkmingai surūdyjo… O gal ta linkme technologijos visdėlto judėjo, nežinau.

    • grumlinas parašė:

      nzn, nesidomėjau tiek giliai lelektromobiliais, kad pilnai įvertinčiau visus aspektus, bet pakolkas IMHO tai brangus žaisliukas ir tiek
      o kaslink vokiško sintetinio benzino TSRSe – nulis žinių pakolkas

  6. vyr parašė:

    kada čia per teliką rodė inžinierių (Lietuvos, beje), kuris iš šiaudų dujas generuoja. Va ta linkme imho reikėtų ir eiti. Arba iš šūdo (nu gerai – mėšlo). Da biškį kiek ir kuro kainos susilygins su samogono. Tada tai atsivers naujos perspektyvos, jomajo geriau nereikia 🙂