Feed on
Posts
Comments

Galbūt tarp daunų ir laikoma humoro viršūne perklijuoti gautą baudos už neteisėtą parkingą kvitą ant kito automobilio stiklo, bet aš šito bajerio neįvertinau. Ta intencija persiunčiu savaitės trukmės diarėjos spindulį :[
Išsikviečiau susinervinusį lipdukų klijuotoją žalia liemene, apžiūrėjome gajdžiubišio fotkę šalia Kibiruxo, draugiškai išsiskyrėme 😉

14 Responses to “Buduliui, vairuojančiam Mitsubishi CBF730”

  1. MariukasM parašė:

    Bajeris tame, spėju, kad baudą vis gi reikės mokėti ne tau, o tam iš Mitsubishi CBF730. O jei jis galvoja, kad tau, tai antstoliai už atitinkamą atlygį jam tai mielai primins.

    • grumlinas parašė:

      Tai taip, su tuo žalialiemeniu pasišnekėjom – nufotkytas mitsubyšius, kvitukas išrašytas jam, taip kad man giliai dzyn

  2. liuka parašė:

    ir ne tik.dar ir su teisetvarkos institucijomis manau teks pabendraut“maloniai“.
    bet ir liks nesuprates………. ar cia „tipo“ „stopudovas“ bajeris?????????????
    isivaizduokim kad jis kaip bajeri supranta ir KET.

    • grumlinas parašė:

      nzn, gal jam ir bajeris. Man tai biškį vožtelėjo per megenis, kai iš toli pamačiau prilipintą lipduką, kai aš esu susikokėjęs už 2val, omnitel lipdukas ant stiklo, ir dar liko bene 50 minučių. Paskambinau į jų centriuką, atsakiau į klausimus ir atsiuntė tą vyruką. Norėjau nuvažiuoti prosto tak, bet nutariau vistik pasiaiškinti

      • liuka parašė:

        sako daktrai,kad nedidelis stresas i sveikata;-)
        paziurekim pozityva-tau zioptelijimas.buduliui smugis ‘Stopudovas“ ;-)))))))))))))))))))

  3. Svečias parašė:

    Na negi tas budulis(-ė) (tarpinė tarp Mitsubishi’o CBF730 vairo ir sėdynės (o gal tos tarpinės keleivis(-ė)?…)) perklijuodamas(-a) lipduką nuoširdžiai manė, kad „perklijuoja“ ir baudą? 😀 Gal dar ir žvengė „prikolą“ darydamas(-a) (žvengimas pereinantis į žaksėjimą).
    O gal net nustebs baudelę gavęs(-usi)? – na tai visiškai budulis(-ė) 🙂

  4. Taškas parašė:

    Man patiko bajeris parodoje RESTA – dailios panikės- paauglės apklijavo daugumą mašinų raudonais lipdukais. Akurat kaip tie baudos. Tik ant jų parašyta:

    Mes nebaudžiame, mes kviečiame kavos 🙂

    Gera geros firmos reklaminė akcija .

  5. dregnas parašė:

    siulau pasvarstyti alternatyvia ideja. galimas daiktas, kad mitsubishi vairuotojas ir budulis – ne tas pats asmuo. kazkoks budulis perklijavo lipduka nuo mitsubishi ant autoriaus masinos, tuo neva padarydamas dideli poksta, bet ne autoriui, o mitsubishi savininkui. nes jei ne autoriaus atkaklumas, mitsubishi savininkas turbut ir nebutu suzinojes (gal ir iki siol nezino ?), kad gavo lipduka, kad jam sukasi skaitliukas su visokiais delspinigiais, anstoliais ir t.t.

    • grumlinas parašė:

      Nzn, aš kaip tas gaidys: „Mano reikalas yra pragiedoti, o Saulė gali ir netekėti!“ 😉
      Anyway, mitsubišio savininkas buvo užsiparkavęs 20 minučių (tiek nugramdyta žalialiemenio nufotografuota už priekinio stiklo padėta kortelė), kas rodo tam tikrą tipo taupumą, pereinantį į naivų skūpumą.
      Kaslink antstolių etc.itd. – tai čia jau likimo smūgis bus kažkam 😉

      • vdooo parašė:

        Antstolis-nesaldu. Ironiška, bet teismo bylinėjimosi nuorašo siuntimo išlaidos 2,5 Lt. nesumokėjus per 15 d. be atskiro įspėjimo perduodamos antstoliui, kurio darbas kainuoja 45 Lt. Teisybė triumfuoja.

        • grumlinas parašė:

          Žinau – esu prieš kelis metus apsižioplinęs, pervesdamas pinigus už greičiaus viršijimą – jooo, jooo, ir aš esu biškį drageris 😉 – atėjo bauda 100LT, antstolis 70LT